Giannis: “Θα ήθελα να της ζητήσω να βγούμε”

Υπάρχει μια πιθανότητα να με θέλει αν και δεν με κοιτάζει συνεχώς αυτή αλλά εγώ. Εγώ κάνω ό,τι μπορώ.

Θα ήθελα πολύ να της ζητήσω να βγούμε αλλά δεν μου βγαίνει. Τι πρέπει να κάνω για να με δει με άλλο μάτι.

Giannis

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. apla zita to…alla me sosto kai prosegmeno tropo..mi faneis kai lissaris!!piase kouventa kai apla kapoia stigmi eno exete kapos erthei pio konta,tis to les…toso aplo einai..

  2. Με ποιο μάτι να σε δει…με το αριστερό ή με το δεξί;
    Καλά, οι άντρες και τα αγόρια (δεν ξέρω τι είσαι) έχετε χαζέψει; Πήγαινε και μίλας της ΕΥΘΕΩΣ. “Γειά σου, με λένε τάδε και μπλα-μπλα”. Γυναίκα/κορίτσι είναι όχι ροτβάιλερ! Και σίγουρα θα εκτιμήσει το θάρρος. Αν σε θέλει θα αισθάνεται ασφάλεια δίπλα σε έναν γενναίο άντρα. Αν δε σε θέλει απλά και χαμογελαστά θα σου το δείξει και να σου πω, δεν έγινε και κάτι. Θα βρεις άλλο στόχο. Μακάρι να μας ήθελαν όσοι θέλαμε, βέβαια, αλλά ίσως και μέσα από μερικές απορρίψεις να εκτιμήσεις εκείνη που θα αισθάνεται τα ίδια με ‘σένα.

  3. Na tin flertareis vre xaze! Na tis deikseis oti endiaferesai, na asxolitheis mazi tis, na tin rwtiseis pragmata gia ekeinin, na tin kaneis na gelasei, na tis deikseis oti mono auti exei tin prosoxi su. k an deis antapokrisei, tote na deis oti tha to peis mia xara! Eksalu skepsu ki auto, an den thelei, auti xanei… Good luck!

  4. βρε γιαννη μαλλον απ την περιγραφη σου φαινεται οτι εισαι μικρουλης…η ντροπαλος…πλησιασε την μην αγχονεσαι εαν της αρεσεις θα στο δειξει και με το παραπανω…αν οχι δν χα8ηκε κ ο κοσμος ..8α βρε8ει καποια αλλη….καλη επιτυχία…;-)

  5. νοίκιασε ένα πολυτελές αυτοκίνητο και πρότεινε της βόλτα. 100% επιτυχία

  6. Γιαννη κανε κινηση! δειξε της το ενδιαφερον σου, μιλησε της…καν’την να καταλαβει οτι ενδιαφερεσαι! μπορει και να της αρεσεις,μπορει να την κανεις να συνειδητοποιησει τα αισθηματα της…μπορει βεβαια να μην ενδιαφερεται αλλα αυτο ειναι δικο της λαθος…παντως ποτε δεν θα μαθεις αν δεν προσπαθησεις!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More