Β. Χατζηβασιλείου: Η τηλεόραση είναι ο χώρος των τρελών!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει για την αρχική απόφαση του Alpha να μεταφερθεί η ώρα και η ημέρα προβολής της εκπομπής ”Πάμε Πακέτο” αλλά και την μετέπειτα απόφαση να μείνουν τα πράγματα ως έχουν.

Αν τελικά η εκπομπή μεταφερόταν τη Δευτέρα, θα είχε απένατί της το Νησί, αλλά και το Next Top Model. Ποιο φοβήθηκε περισσότερο; ”Δεν τρομάζω. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν μας. Πιο αξιόμαχο θεωρώ το Νησί, εξαιτίας της συνάφειας του κοινού μας. δεν θεωρώ αποστολή μου τα νούμερα της τηλεθέασης. Αποστολή μας είναι να φέρνουμε τον κόσμο κοντά”, δηλώνει στο HELLO!

Φοβήθηκε αυτή τη μεταφορά; ”Όχι βέβαια! Εγώ αποφασίζω για το πρόγραμμα; Αν αποφάσιζα εγώ, δεν θα μετακινούσα ποτέ το Πάμε Πακέτο από την Πέμπτη. Μου είπαν Δευτέρα και είπα μάλιστα. Μου ξαναείπαν Πέμπτη και είπα μάλιστα αλλά να ξέρετε πως είναι πιο σωστό να μείνω στη Δευτέρα και να το παλέψω. ‘Ομως στο επιχείρημα της διαμαρτυρίας του κόσμου για την αλλαγή, δεν είχα να αντιτάξω τίποτε”, απαντά.

Υποστηρίζει πως για εκείνη δεν αλλάζει κάτι με τη μεταφορά και την επαναφορά ξανά της ημέρας και της ώρας προβολής: ”Την ίδια εκπομπή θα έκανα για να παίξει Πέμπτη και την ίδια θα κάνω αν μου πουν ότι πάω Κυριακή”, λέει χαρακτηριστικά.

Read More

And More