Δωρεάν spa! Μάθε που μπορείς να το κάνεις!

Όλες έχουμε ανάγκη που και που να κακομαθαίνουμε τον εαυτό μας! Με το budget μας, όμως, τι γίνεται; Σου έχω πολύ καλά νέα! Τώρα μπορείς να κάνεις spa και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Με μηδέν κόστος. Θέλεις λεπτομέρειες; Τις έχουμε όλες.

1 Day Spa από τα Med Spa Αθήνας εντελώς δωρεάν
Προσφέροντας τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη να κάνει δώρο στον εαυτό του μια μοναδική εμπειρία spa, ο εξειδικευμένος πολυχώρος ομορφιάς και ευεξίας Med Spa Αθήνας χαρίζει σε κάθε ενδιαφερόμενο μια ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος και προσώπου, αξίας €300.

Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, ο επισκέπτης των Med Spa Αθήνας έχει την ευκαιρία να γνωρίσει εντελώς δωρεάν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του Κέντρου, απολαμβάνοντας μια θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου Lotus Face Treatment και ένα μασάζ σώματος Aroma Vetic, με την προϋπόθεση να μην έχει αξιοποιήσει ήδη την προσφορά.

Περιποίηση step by step
Οι θεραπευτικές ιδιότητες του Λωτού, του μυθικού φυτού που είναι πλούσιο σε αιθέρια έλαια, βιταμίνη C, φλαβόνες και μεταλλικά άλατα, προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και ενισχύουν την άμυνα του δέρματος ενάντια στον ήλιο, χαρίζοντας ένα πρόσωπο μοναδικά απαλό και σφριγηλό.
Η περιποίηση ολοκληρώνεται με την ολιστική θεραπεία Aroma Vetic για απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση. Το μυστικό βρίσκεται στα αιθέρια έλαια που εφαρμόζονται στο σώμα με ειδικό μασάζ, για την αποσυμφόρηση της λέμφου και την καλύτερη αιματική κυκλοφορία και την αποβολή της αρνητικής ενέργειας και του στρες.

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου!
Θέλεις να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες; Κάλεσε στα Med Spa Αθήνας, Πατησίων 81 & Χέυδεν, Αθήνα, στο τηλέφωνο 2108234234. Κάνε όλες τις απαραίτητες ερωτήσεις και κλείσε το δικό σου ραντεβού.

Read More

And More