ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις – από 9 έως 15 Απριλίου

Πως θα είναι η εβδομάδα μας; Τι προβλέπουν τα άστρα; Ποιες είναι οι τάσεις σε ερωτικά και επαγγελματικά;

Αν σε απασχολεί κάτι πιο προσωπικό και θέλεις επειγόντως να μάθεις τι θα συμβεί κάνε “κλικ” εδώ

Κριός
Η Μ. Εβδομάδα, αγαπητέ Κριέ, σε βρίσκει περίεργα ανήσυχο και προβληματισμένο, σχετικά με την επαγγελματική και οικονομική σου πορεία, καθώς πράγματα που σε γεμίζουν και θέλεις να κάνεις απαιτούν να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη σου και να ξοδέψεις χρήματα εκτός του προϋπολογισμού σου. Βέβαια, ο Άρης που επιστρέφει σε κανονική πορεία στην Παρθένο, το Μ. Σάββατο θα σου φέρει μεγάλη τύχη και θα πραγματοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός και θέλεις να κάνεις διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα, με κάποια πρόσωπα που ανήκουν στο κοντινό σου περιβάλλον και αναμειγνύονται στη σχέση σου, κράτα μια χαλαρή στάση απέναντί τους και δώσε τους με όμορφο τρόπο να καταλάβουν πως δεν τους πέφτει κανένας λόγος για τις επιλογές σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, αυτή την εβδομάδα μπορείς να ασχοληθείς την εξωτερική σου εμφάνιση, ώστε να την κάνεις ακαταμάχητη και μετά πάρε μέρος στο παιχνίδι της αναζήτησης και κατάκτησης του αντίθετου φύλου.

Επαγγελματικές

Φίλε Κριέ, με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω, από τις 12 έως και τις 14 Απριλίου, την προσοχή σου φαίνεται ότι αποσπά αυτήν την περίοδο η εργασία σου. Αντιμετώπισε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και με γνώμονα τη λογική, αναζητήσετε τις σωστές λύσεις. Μην οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα, αλλά προσπάθησε να συνεργαστείς καλύτερα και πιο αποδοτικά με τους συναδέλφους σου, ώστε να προωθήσεις τα συμφέροντά σου. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στους Διδύμους, τον Δία στο ζώδιο σου και τον Άρη να επιστρέφει σε κανονική πορεία στις 14 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, αυτήν την εβδομάδα, θα σου δοθούν ευκαιρίες για να γνωρίσεις βαθύτερα τον έρωτα και να έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Τα μηνύματα που θα έχεις θα είναι ενθαρρυντικά και σίγουρα θα σου φτιάξουν το κέφι και θα σε σπρώξουν να κυνηγήσεις τα ανεκπλήρωτα όνειρα σου.

Αισθηματικές

Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, οι ισορροπίες της σχέσης σου μπορούν να διατηρηθούν, αν φανείς διαλλακτικός και δείξεις διάθεση συνεννόησης απέναντι στο σύντροφό σου. Το Σαββατοκύριακο είναι κατάλληλο για να βάλετε στην άκρη όσα σας προβληματίζουν και να ξεδώσετε με την ψυχή σας, ενόψει του Πάσχα. Ανανέωσε το δεσμό σου με κάποιο ρομαντικό δείπνο ή ακόμη και με μία κοντινή εκδρομή. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, αυτές οι μέρες θα είναι γεμάτες με συναντήσεις με παλιούς γνωστούς και φίλους και θα περάσεις πολύ όμορφα το χρόνο σου.

Επαγγελματικές

Στον τομέα της εργασίας σου, φίλε Ταύρε, πρόσεξε να μην καταπιάνεσαι με τις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία των πραγμάτων. Δείξε και δώσε τον καλύτερο σου εαυτό και η επιτυχία είναι δεδομένη. Μόνο η σκληρή δουλειά είναι αυτή που μπορεί να σε ανεβάσει σκαλοπάτια, γι’ αυτό μην παρασύρεσαι από κουτσομπολιά και ‘‘συμβουλές’’ τρίτων. Οικονομικά, θα έχεις αύξηση των εσόδων σου, που πρέπει όμως να συντηρήσεις.

Δίδυμοι

Μία καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, καθώς η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σου και θα φέρει στο διάβα σου ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με τα επαγγελματικά σου, αλλά και οικογενειακή θαλπωρή, που τόσο πολύ έχεις ανάγκη αυτήν την περίοδο. Αρνήσου κάθε ανάμιξη σε υποθέσεις που σε κάνουν να νιώθεις άβολα και προστάτεψε τον εαυτό σου και τα συμφέροντα σου από αυτούς που κάνουν μπροστά τους φίλους, αλλά από πίσω σε διαβουλεύονται. Το ένστικτο και η εξυπνάδα σου θα σε βοηθήσουν να τους αναγνωρίσεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, αν προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και τις ανάγκες του συντρόφου σου, θα ξαναθυμηθείς τις παλιές, ένδοξες ημέρες της σχέσης σας. Την Κυριακή του Πάσχα, με την Σελήνη να κινείται στον φιλικό για εσένα Υδροχόο, μπορείς να διασκεδάσεις, συναντώντας καλούς φίλους και την οικογένειά σου. Εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά, κυκλοφόρησε περισσότερο αυτό το διάστημα, διότι πολύ εύκολα μπορείς να κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία. Η τύχη είναι με το μέρος της ερωτικής σου ζωής.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, χρησιμοποίησε τη δύναμη σου για να αποδώσουν οι προσπάθειες που κάνεις και να υλοποιήσεις άμεσα τα σχέδιά σου. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και μεθόδευσε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σου. Στον οικονομικό τομέα, τακτοποίησε τις εκκρεμότητες σου και μην τις αφήνεις να διαιωνίζονται.

Καρκίνος

Μεγάλες χαρές και συγκινήσεις σε περιμένουν στον επαγγελματικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Καρκίνε, όπου θα δεις τις προσδοκίες σου να εκπληρώνονται και να λαμβάνεις ανταμοιβές, που περιμένεις εδώ και καιρό. Δώσε λοιπόν περισσότερη προσοχή στα λόγια και στις πράξεις σου, ώστε να αποφύγεις πιθανά ατοπήματα και μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Να θυμάσαι βέβαια ότι αν έχεις αυτοπεποίθηση και λογική, έχεις και την τύχη με το μέρος σου!!! Εκμεταλλεύσου την!!!

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, φέρσου με κατανόηση και τρυφερότητα στη σχέση σου και στο οικογενειακό σου περιβάλλον και παραμέρισε για λίγο την κτητικότητα και την ανασφάλειά σου, ώστε να καταλάβεις και τις ανάγκες των γύρω σου. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι θα βιώσετε μία περίοδο έντονης αναζήτησης και μελαγχολίας. Δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και μην απογοητεύεστε. Διορθώστε αυτά που μπορείτε και θα δείτε ότι όλα σιγά σιγά θα πάρουν τον δρόμο τους και εσείς θα βρείτε αυτό που αναζητάτε.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, θα έχεις πολλές νέες ευκαιρίες και προτάσεις, μέσα από τις οποίες θα προκύψει κάτι πολύ αξιόλογο. Δεν αποκλείεται όμως αυτή σου η πρόοδος να προκαλέσει τον ανταγωνισμό των συναδέλφων σου και να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Χειρίσου αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση, προκειμένου να μην έρθεις πολύ κοντά σε ρήξεις. Απόφυγε ωστόσο αυτό το διάστημα να προβείς σε σημαντικές κινήσεις, σε ό,τι αφορά στον οικονομικό τομέα.

Λέων

Η Μ. Εβδομάδα, αγαπητέ Λέοντα, θα φέρει νέες εξελίξεις στους στόχους σου, τόσο στους επαγγελματικούς όσο και τους αισθηματικούς και το μυαλό σου είναι σε υπερδιέγερση για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Προχώρα ακάθεκτος στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις και μη φοβάσαι τις επιπτώσεις. Επίσης, εκμεταλλεύσου τις όποιες γνωριμίες προκύψουν, καθώς θα είναι αξιόλογες και μπορούν να σε βοηθήσουν να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Η κοινωνικότητά σου είναι ήδη αυξημένη και σε φέρνει κοντά σε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, που δεν πρέπει να προσπεράσεις για κανέναν λόγο.

Αισθηματικές

Στα ερωτικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, θα κάνεις έναν απολογισμό της σχέσης σου και θα βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σου μέλλον με το σύντροφό σου. Τώρα πια ξέρεις ακριβώς αυτό που ζητάς και σου είναι πιο εύκολο να το διεκδικήσεις. Οι αδέσμευτοι Λέοντες, θα αναστατωθείτε, καθώς θα παρουσιαστούν στο κατώφλι σας άνθρωποι από το παρελθόν, ζητώντας σας μια δεύτερη ευκαιρία.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, κυνήγησε τους στόχους σου με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχεις θετικά αποτελέσματα. Κινήσου με ρεαλισμό και μην παρασύρεσαι στις επιπόλαιες ενέργειες, που πιθανόν θα σε ωθήσει ο Ουρανός από τον Κριό να κάνεις. Αυτό ισχύει και στα οικονομικά σου. Όσα οφέλη έχεις, μην τα ξοδέψεις εν ριπή οφθαλμού για μία περιττή αγορά.

Παρθένος

Είναι μια καλή περίοδος αυτή η εβδομάδα για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, για να επιλυθούν κάποια πράγματα που σε απασχολούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την προϋπόθεση όμως ότι θα υπάρχει καλή διάθεση από την πλευρά σου, είτε σχετίζονται με τον επαγγελματικό είτε με τον αισθηματικό σου χώρο. Στον εργασιακό τομέα συγκεκριμένα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να πάρεις τη θέση που σου αξίζει, καθώς η υποστήριξη των συναδέλφων σου θα είναι αξιομνημόνευτη. Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι ο Άρης επιστρέφει σε κανονική πορεία από το Μ. Σάββατο στο ζώδιό σου και ευνοεί κάθε σου κίνηση.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μην γίνεσαι απαισιόδοξος και γκρινιάρης, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως επιθυμείς και ο σύντροφός σου έχει διαφορετική άποψη και ανάγκες από τις δικές σου. Αντιθέτως, αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να αλλάξεις και εσύ τακτική και νοοτροπία και να προσπαθήσεις να τον καταλάβεις. Μονά-ζυγά δικά σου, φίλε Παρθένε, δεν γίνεται!!! Στους ελεύθερους θα δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας, πιθανότατα κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Επαγγελματικές

Στον επαγγελματικό τομέα, αν σχεδιάζεις αγαπητέ Παρθένε, να έρθεις σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψεις μια συνεργασία, αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να το κάνεις. Αποκτάς την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σου και τα σχέδιά σου μπαίνουν σε νέες βάσεις, που είναι και οικονομικά συμφέρουσες για εσένα.

Ζυγός

Η κοινωνική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, αλλά και οι επιθυμίες, δέχονται θετικές όψεις από τους πλανήτες αυτήν την εβδομάδα και αυτό σημαίνει ότι οι στόχοι σου είναι πολύ κοντά στην εκπλήρωσή τους. Οι συνεργάτες σου θα παίξουν θετικό ρόλο σε αυτό το θέμα και θα αποκομίστε περισσότερα οφέλη, αν εργαστείτε συλλογικά. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους και την Σελήνη στον Υδροχόο, από το βράδυ του Μ. Σαββάτου, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα συναντήσεις νέους ανθρώπους, που θα εκτιμήσεις από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας. Ίσως ένα άτομο από αυτά να παίξει καταλυτικό ρόλο μελλοντικά, στην εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής.

Αισθηματικές

Οι δεσμευμένοι Ζυγοί κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας και μην αφήνετε οικογενειακά πρόσωπα να παίρνουν θέση στη δική σας σχέση. Εσύ, φίλε Ζυγέ, που ψάχνεις για ταίρι, να θυμάσαι πως οι σπασμωδικές κινήσεις συνήθως σου δημιουργούν προβλήματα, γι’ αυτό απόφυγέ τες και φανέρωσε τον πραγματικό σου εαυτό, που αυτό το διάστημα είναι αξιολάτρευτος.

Επαγγελματικές

Αν είσαι Ζυγός, οι οιωνοί για να ξεκινήσεις κάτι νέο που έχεις κατά νου, στον επαγγελματικό σου τομέα είναι θετικοί, αρκεί να παραμείνεις ρεαλιστής και δίκαιος και να μην ενεργήσεις με γνώμονα μόνο το δικό σου συμφέρον. Μην επιτρέπεις σε κανέναν και σε τίποτα να σε αποδυναμώνει ή να σπέρνει μέσα σου αμφιβολίες και παράλογες έννοιες. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεχτικός στα έξοδα που θα κάνεις.

Σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Σκορπιέ, ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας ξεκινά την ανάδρομη κίνησή του στο ζώδιο του Αιγόκερου και δυο προκαλεί τάσεις απομόνωσης και σκεπτικισμού. Μην αποφύγεις να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου, γιατί θα σου είναι χρήσιμο, για να καθαρίσεις τη σκέψη σου και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Κάποιες συζητήσεις με πολύ καλούς σου φίλους είναι απαραίτητες, γιατί θα σε γεμίσουν δύναμη και αντοχή, ώστε να ξεπεράσεις το βαρύ κλίμα που θα κυριαρχεί.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, είναι πολύ πιθανό να βιώσεις αναστατώσεις και μπερδέματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή στη σχέση με το σύντροφό σου, γι’ αυτό πρόσεξε τις υποσχέσεις που θα δώσεις, γιατί θα πρέπει να τις τηρήσεις κιόλας. Καθυστερήσεις και ανατροπές δεν αποκλείεται να προκύψουν και πρέπει να διαφυλάξεις την ηρεμία και τις ισορροπίες σου. Αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, αυτήν την περίοδο η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σου χαρίσει συναντήσεις με κάποια άτομα, που στο παρελθόν είχες ερωτευτεί. Ίσως τώρα σου δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία!!!

Επαγγελματικές

Φίλε Σκορπιέ, στα επαγγελματικά σου, επωφελήσου από τις ευκαιρίες να γνωρίσεις ή να συμβουλευτείς διάφορους επαγγελματίες και σημαντικά πρόσωπα, που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις ενδιαφέρουσες επαφές και να ανοίξουν κάποιες πόρτες για εσένα και την καριέρα σου. Εξέτασε προσεκτικά τι είναι αυτό που σε συμφέρει και μετά προχώρα στις αλλαγές που σκέφτεσαι. Στα οικονομικά σου θα έχεις μία μικρή αύξηση των εσόδων σου και θα νιώσεις καλύτερα.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, εκμεταλλεύσου αυτήν την εβδομάδα, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, προκειμένου να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και μην τεμπελιάζεις ή ματαιώνεις κάποια σημαντικά σου ραντεβού, μόνο και μόνο επειδή μπορείς να τα αναβάλεις για αργότερα. Η στιγμή για να πετύχεις αυτά που θες είναι τώρα και πρέπει να την αδράξεις, αν θες να έχεις άμεσα αποτελέσματα. Κάποιες πληροφορίες που θα έρθουν στα αυτιά σου, από άτομα που δεν εκτιμάς και ιδιαίτερα, λάβε τες υπόψη, για να προστατευτείς. Μην εθελοτυφλείς σε δυσάρεστες ειδήσεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου για να δρομολογήσετε κάποια κοινά σας όνειρα, όσον αφορά στη σχέση σας ή στο σπιτικό σας. Αν χαμηλώσεις τους τόνους που του μιλάς και σταματήσεις να τον κατηγορείς ή να τον επικρίνεις, θα έχεις την συμπαράστασή του, που θα είναι πολύτιμη. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, φρόντισε να βάλεις σε μία τάξη τις αισθηματικές σου υποθέσεις και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θέλεις. Μην μπερδεύεσαι και χάνεις τον καιρό σου με άτομα που βλέπεις ότι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου.

Επαγγελματικές

Αν είσαι Τοξότης, αυτή την εβδομάδα προώθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επαγγελματικές υποθέσεις, που από καιρό είχες παραμελήσει και μην παραδίνεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία. Τα ξεκαθαρίσματα και η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου είναι απαραίτητα, για να κάνεις την αρχή σε νέα πράγματα. Τα οφέλη που θα αποκομίσεις από την σκληρή σου δουλειά θα είναι πολλά και άκρως ενθαρρυντικά. Μην το βάζεις κάτω, τώρα που μπορείς!!!

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σου θα πρωτοστατήσουν αυτήν την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε, και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις κάποιες πολλά υποσχόμενες συμφωνίες. Με τον Άρη να επιστρέφει σε κανονική πορεία στην Παρθένο, από τις 14 του μήνα και μετά, ανάλογη θα είναι και η αύξηση των εσόδων σου, με αποτέλεσμα να μπορέσεις να καλύψεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, αλλά και να δημιουργήσεις ένα σημαντικό κομπόδεμα για να νιώθεις ασφαλής.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, γίνε εκδηλωτικός και τρυφερός με το σύντροφό σου και μην ντρέπεσαι να δείξεις τις πιο ευαίσθητες πτυχές του εαυτού σου. Αναζήτησε και βρες την χρυσή τομή ανάμεσα στις υποχρεώσεις και στη διασκέδαση και θα διαπιστώσεις ότι πραγματικά έχεις χρόνο για όλα. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι, θα γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο μέσα από το συγγενικό σας περιβάλλον, που θα σας γοητεύσει και θα επαναφέρει στο προσκήνιο την πίστη σας στον έρωτα.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, προσπάθησε να δώσεις μία όσο το δυνατόν πιο συγκροτημένη και σοβαρή εικόνα και μην παίρνεις μέρος σε συζητήσεις και σχόλια, που δεν σε αφορούν. Με τον Πλούτωνα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, θα υπάρξουν συγκρούσεις και εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, που μόνο αν είσαι διαλλακτικός μαζί τους θα προσπεράσεις επιτυχώς. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις αγορές που δεν σου χρειάζονται, όσο κι αν η επιθυμία σου να το κάνεις είναι έντονη. Έρχονται δύσκολες ημέρες…

Υδροχόος

Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Υδροχόε, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου και πολλά από τα θέματα που σε απασχολούν, θα βαδίσουν καλύτερα. Τόλμησε να πάρεις τις αποφάσεις εκείνες, που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και στηρίξου στους ανθρώπους που σε αγαπούν και μπορούν να σε βοηθήσουν, είτε οικονομικά είτε ψυχολογικά.

Αισθηματικές

Στα συναισθηματικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Υδροχόους, θα νιώθεις ένα έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείς πολύ από τις υποχρεώσεις σου και θα βγάλεις γκρίνιες στο ταίρι σου. Φρόντισε μόνο να είναι μετρημένες, για να μην έρθεις αντιμέτωπος με ακραίες συμπεριφορές, που δεν θα ξέρεις πώς να διαχειριστείς. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, ξεκουνήσου από τον καναπέ σου, γιατί τώρα η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε ευνοήσει, για να βρεις αυτό που ζητάς.

Επαγγελματικές

Στον εργασιακό σου τομέα, αν είσαι Υδροχόος, προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός στην κρίση σου και εξέτασε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά, για να αποφύγεις τυχόν λάθη του παρελθόντος. Κυρίως, μην είσαι ανυπόμονος και κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Καλή εβδομάδα για να επανεξετάσεις και να διορθώσεις αν χρειαστεί κάποια ζητήματα, καθώς και να αυξήσεις τα έσοδα σου θα είναι η Μ. Εβδομάδα για εσένα, γι’ αυτό να είσαι σε εγρήγορση.

Ιχθείς

Η Μ. Εβδομάδα έρχεται για να σε ξεκουράσει και να αφυπνίσει την αισιοδοξία σου, αγαπητέ Ιχθύ. Πολλά από αυτά που έχεις δρομολογήσει στο παρελθόν, τώρα αρχίζουν να αποδίδουν και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος. Τα οικονομικά σου, με κάποιον μαγικό τρόπο και με την βοήθεια του Άρη, που επιστρέφει σε κανονική πορεία στην Παρθένο, θα αυξηθούν σημαντικά και αυτό θα σε βάλει σε πειρασμό να ξοδέψεις για περιττά καταναλωτικά αγαθά, που όμως θα σε ανανεώσουν.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς θα αρχίσει να ομορφαίνει αισθητά η ζωή σου, λόγω μιας ξαφνικής γνωριμίας που θα κάνεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθείς. Όσο για τους δεσμευμένους Ιχθείς, θα περάσετε μία πολύ όμορφη και ευχάριστη εβδομάδα και θα έρθετε πολύ κοντά στο σύντροφό σας. Το πάθος και ο έρωτας πρωτοστατεί και σας φτιάχνει τη διάθεση.

Επαγγελματικές

Στον εργασιακό σου χώρο, φίλε Ιχθύ, εστίασε στον καλύτερο προγραμματισμό και μελέτησε καλά τις ενέργειές σου, προτού κάνεις επαγγελματικές κινήσεις. Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σου και θα πρέπει να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Κάποια επαγγελματικά σου σχέδια απαιτούν από εσένα μία πιο σοβαρή και επίμονη διερεύνηση.

Read More

And More