Χριστίνα Σάλτη: Το TLIFE στα backstage του νέου της video clip με τον sexy παρτενέρ της!

Στο κέντρο της Αθήνας και τα γραφικά σοκάκια της Πλάκας βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Χριστίνα Σάλτη με τους συνεργάτες της, για τα γυρίσματα του νέου της video clip.
Η νεαρή τραγουδίστρια ερμηνεύει το τραγούδι “Αυτό Το Σήμερα” που κυκλοφορεί από την Platinum Records σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου & Παύλου Μανώλη και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου και αναστατώνει έχοντας στο πλευρό της το sexy μοντέλο Άγγελο Κωνσταντιλιέρη.

Η οπτικοποίηση του video clip έγινε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου και το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Ένα ζευγάρι συναντιέται τυχαία και ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος. Οι δυο τους αποφασίζουν να ζήσουν “Αυτό το σήμερα” δίχως να σκεφτούν τους κινδύνους του αύριο. Απλώς, το ζουν σε ύφος αλά ιταλικά και σαν σύγχρονή “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” περνούν ξέγνοιαστες στιγμές αγκαλιά!

Η Χριστίνα σε styling Μάριου Κυπριώτη και Μιχάλη Τσούκα, φόρεσε δημιουργίες Pinko, Lovink, La Perla, Diane Von Furstenberg. Τα παπούτσια ηταν Steve Madden και Jean Michel Kazabat ενώ τα αξεσουάρ ηταν δημιουργίες της Christen Carly. Το makeup / hair επιμεληθηκε η Ρούλα Μαρινοπούλου.

Το video clip του τραγουδιού θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Δες φωτογραφίες:

Πάρε μια γεύση, όμως, από το νέο τραγούδι της Χριστίνας:

Read More

And More