Η Victoria Beckham λέει γιατί είναι περήφανη που είναι βρετανίδα! Δες το βίντεο!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Hertfordshire της Αγγλίας και σήμερα είναι μια από τις διασημότερες celebrities σε όλο τον κόσμο! Έχει υπάρξει πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια στο συγκρότημα Spice Girls και σήμερα είναι μια ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας!

Ο λόγος για την Victoria Beckham η οποία αν και ζει με την οικογένειά της στο Los Angeles, συμμετέχει στην καμπάνια της Μεγάλης Βρετανίας και εξηγεί σε βίντεο τους λόγους για τους οποίους είναι περήφανη για την καταγωγή της!

Σου θυμίζει κάτι; Ίσως το βίντεο που είχε γυρίσει λίγο καιρό πριν η Κατερίνα Μουτσάτσου με τίτλο “Ι am Hellene!” (δες εδώ το σχετικό άρθρο). Βεβαίως, υπάρχουν κάποιες βασικές διαφορές, όπως για παράδειγμα ότι το video της Victoria γίνεται στο πλαίσιο μιας ολόκληρης καμπάνιας με πρωτοβουλία της χώρας και ότι σε αυτό το βίντεο με ήπια μέσα και χωρίς φωνές η Victoria εξηγεί τους λόγους που νιώθει περήφανη για την χώρα της!

Στο βίντεο αυτό η Victoria μιλάει για τη μόδα με τον τίτλο “Fashion is Great… Britain”. Λέει ότι η ίδια ως σχεδιάστρια αντλεί έμπνευση από την χώρα της και ότι η χώρα της ξεχωρίζει σε παγκόσμιο επίπεδο. Φέρνει ως παράδειγμα την Anna Wintour, διευθύντρια της αμερικάνικης Vogue, η οποία όπως λέει, είναι από τα σημαντικότερα πρόσωπα της διεθνούς μόδας!

Επίσης, στο ίδιο βίντεο επισημαίνει ότι η Μεγάλη Βρετανία έχει δημιουργήσει τους σημαντικότερους οίκους μόδας όπως Burberry και ότι η ίδια νιώθει περήφανη που είναι βρετανίδα σχεδιάστρια. Μάλιστα, λέει χαρακτηριστικά: “Στην Μεγάλη Βρετανία χορεύουμε στον ρυθμό των δικών μας τυμπάνων. Είμαστε γεμάτοι πάθος, πολύ προοδευτικοί!”. Όσον αφορά για την δική της δουλειά ως σχεδιάστρια μόδας, λέει ότι μπορεί να μένει στο Los Angeles αλλά όλη η ομάδα της είναι βρετανοί και τα υφάσματα επίσης από εκεί. Όπως χαρακτηριστικά λέει, μόνο έτσι μπορεί να δώσει το καλύτερο στους πελάτες της!

Το καλύτερο σημείο του βίντεο, ωστόσο, είναι το σημείο που η Victoria γελάει! Δεδομένου ότι σπάνια την έχουμε δει να το κάνει, αξίζει να παρακολουθήσεις το βίντεο παρακάτω!

Read More

And More