Μ. Παναγιωτοπούλου – Κ. Κοροξενίδης: Βασιλική βάφτιση για τον γιο τους στη Ρώμη!

Μια χλιδάτη βάφτιση για το δεύτερο μωράκι τους στη Ρώμη ετοιμάζουν η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κοροξενίδης. Το γνωστό κοσμικό ζευγάρι φαίνεται πως δεν λογαριάζει τα χρήματα και θέλει το baby bloom του μικρού Αλέξανδρου να αφήσει εποχή.
Έτσι, οι δυο τους επέλεξαν την αιώνια πόλη και την εκκλησία San Teodoro για το μυστήριο, ενώ θα προηγηθεί welcome party σε σουίτα 2.000 ευρώ και δεξίωση στη βίλα της οικογένειας Fendi.
Όπως διαβάζουμε στο “Πρώτο Θέμα” η οικογένεια έχει ήδη στείλει τα προσκλητήρια-υπερπαραγωγή στους καλεσμένους που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 200. Το προσκλητήριο μάλιστα, συνοδεύεται από ένα νόμισμα που έχει κοπεί στη γείτονα χώρα και ένα κειμενάκι που γράφει: “Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το νόμισμα μαζί σας και στις 23 Ιουνίου να το ρίξετε στη fontana di Trevi κάνοντας 3 ευχές: μια για εσάς, μια για ένα αγαπημένο πρόσωπο και μια για εμένα… Ci vediamo a Roma… Αλέξανδρος Κοροξενίδης”.
Ο μικρός Αλέξανδρος που γεννήθηκε στο Ντουμπάι θα βαφτιστεί στις 23 Ιουνίου. Μια μέρα νωρίτερα θα δοθεί welcome party σε 5αστερο ξενοδοχείο της Ρώμης, το “Hotel de Russie”, όπου θα σερβίρουν παγωμένη Crystal σαμπάνια και ιταλικά γκουρμέ εδέσματα.
Νονός του μικρού θα είναι ο Απόστολος Μητσάκος, ενώ καλεσμένοι θα είναι πολλοί επώνυμοι από τους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

Η εκκλησία San Teodoro

Το ξενοδοχείο που θα γίνει το welcome party:

Read More

And More