Η πρωταγωνίστρια του Grey’s Anatomy αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για τη νέα της ταινία!

Για τα γυρίσματα της νέας ταινίας “One for the money”, που θα προβληθεί στους κινηματογράφους Odeon σε λίγες μέρες μίλησε η Katherine Heigl. Η πρωταγωνίστρια του Grey’s Anatomy αποκάλυψε όλα τα μυστικά της νέας της ταινίας που είναι βασισμένη στο βιβλίο της Janet Evanovich.
Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ ενσαρκώνει την Stephanie Plum και επικηρύσσει τον πρώην της σε μια σπαρταριστή κωμωδία ταινία που μπλέκει το γέλιο με το μυστήριο και τις ανατρεπτικές καταστάσεις.

Τι ήταν αυτό που σας τράβηξε το ενδιαφέρον στο ρόλο για την ταινία “One for the money”;
Ξέρεις όταν ξεκίνησα να διαβάζω τα βιβλία, ερωτεύτηκα τόσο πολύ αυτόν το χαρακτήρα. Και όταν διαβάζω ένα βιβλίο και φθάνω στο βάθος του, πάντα φαντάζομαι τον εαυτό μου στο ρόλο της ηρωίδας. Είναι σαν ένα είδος εγωκεντρικής τάσης. (γέλια)
Πάντως, ήμουν τόσο ενθουσιασμένη με το ρόλο της Stephanie Plum και ήθελα πολύ να τον ενσαρκώσω και θεωρώ πως έχω μεγάλη τύχη που μου ζήτησαν να παίξω.


Πείτε μας δυο λόγια για την υπόθεση του έργου και το ρόλο που θα υποδυθείτε;
Πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα που περνά μια δύσκολη περίοδο της ζωής της. Έχει χάσει τη δουλειά της, έχει μείνει χωρίς χρήματα και της παίρνουν το αυτοκίνητο. Τότε πηγαίνει να ζητήσει βοήθεια στον ξάδελφό της Vinnie, που έχει μια εγγυητική εταιρία. Εκεί ρωτά αν υπάρχει κάποια θέση γραμματέα, αλλά, δυστυχώς δεν βρίσκει κάτι. Τότε η γραμματέας την ρωτά αν θέλει να πάρει τη θέση του εγγυητή και να αναζητήσει αυτούς που χρωστούν χρήματα στην εταιρεία.
Η Stephanie είναι πολύ θαρραλέα και δέχεται την πρόκληση και η πρώτη της αποστολή είναι να αναζητήσει έναν άντρα από το παρελθόν της. Οι δυο τους είχαν ξανασυναντηθεί στο σχολείο, εκείνη ήταν ερωτευμένη μαζί του κι εκείνος την είχε παρατήσει μετά το πρώτο βράδυ. Τώρα εκείνος είναι αστυνόμος, που έμπλεξε άσχημα όταν πυροβόλησε έναν άοπλο και εκείνη πρέπει να τον βρει για να πάρει τα χρήματα. Η Stephanie επικηρύσσει τον πρώην τη και κάπου εκεί ξεκινά η ιστορία…


Πείτε μας για τον συμπρωταγωνιστή σας, τον Jason O’Mara.
Αυτός θα είναι σίγουρα ο Jason. Ο Jason O’Mara παίζει το ρόλο του αστυνομικού Joe Morelli και είναι ένας τόσο καλός ηθοποιός. Είναι ένα πολύ καλό παιδί και έχει μια φοβερή αίσθηση του χιούμορ. Έχει τόση πλάκα…
Στα γυρίσματα περάσαμε πολύ όμορφα. Και πρέπει να πω ότι οι χαρακτήρες σε αυτήν την ταινία είναι τόσο ξεκάθαροι χάρη στο μυθιστόρημα, ώστε το μόνο που χρειάστηκε να κάνουμε, ήταν να υμνήσουμε αυτούς τους ήρωες και να τους μεταφέρουμε στην πραγματικότητα. Αυτό που ουσιαστικά κάναμε ήταν να δώσουμε στοιχεία από την προσωπικότητά μας, χωρίς να αλλοιώσουμε τους ήρωες και αυτό ήταν πολύ όμορφο.

Μας μιλήσατε νωρίτερα για τη σειρά των βιβλίων στα οποία βασίζεται η ταινία. Μπορείτε να μας πείτε δυο λόγια παραπάνω για αυτά;
Είναι μια σειρά βιβλίων που έγραψε η Janet Evanovich και αναφέρονται στη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στην Stephanie Plum και τον Joe Morelli. Σε αυτά συναντήσαμε όλους αυτούς τους μοναδικούς χαρακτήρες και τις περιπέτειες τους στο Jersey. Κάθε βιβλίο συνδυάζει χιούμορ και μυστήριο. Νομίζω υπάρχουν τώρα 17 με 18 βιβλία. Άρα θα ακολουθήσει και μια μεγάλη σειρά. (γέλια).

Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε και δεύτερη ταινία;
Το ελπίζω… Αν πάει καλά αυτή!
Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση στην ταινία;
Νομίζω πως η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να μείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην αλήθεια των χαρακτήρων του βιβλίου και να μην ξεφύγουμε από αυτό που το βιβλίο θέλει να παρουσιάσει. Εγώ ήμουν τόσο ενθουσιασμένη με το βιβλίο που δεν ήθελα τίποτα να είναι διαφορετικό από αυτό που είχα διαβάσει και να μην παραλείψουμε ή αλλάξουμε κάτι. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν γίνεται, δεδομένου ότι έχουμε μόλις 1,5 ώρα για να πούμε την ιστορία, κάτι που μπορεί να γίνει μέσα από πολλές σελίδες στο βιβλίο.
Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη, όμως που το πετύχαμε αυτό. Καταφέραμε να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε την ιστορία και όλο αυτό να έχει κινηματογραφική αξία.

Πώς προετοιμαστήκατε για την ταινία;
Πώς προετοιμάστηκα; Λοιπόν, πήγαμε για γύρισμα στο Pittsburgh. Και μια ή δυο εβδομάδες πριν ξεκινήσει το γύρισμα πήγα για μαθήματα σκοποβολής. Έμαθα να οδηγώ παγο-φορτηγό και το βρήκα παραδόξως αρκετά εύκολο. Το πιο δύσκολο ήταν να μπορέσω να αποκτήσω το χαρακτήρα και το λουκ της Stephanie και ασφαλώς χρειάστηκε να δουλέψω πολύ την προφορά μου.

Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για την ταινία;
Ελπίζω μόνο σε ένα πράγμα… να αγαπηθεί η ταινία από το κοινό! Νομίζω ότι δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύω πως όλοι οι θαυμαστές του βιβλίου θα μείνουν ικανοποιημένοι, αλλά εύχομαι η πλειοψηφία να αγαπήσει την ταινία. Ενώ, θέλω να πιστεύω ότι και όσοι δεν γνωρίζουν τίποτα για τις περιπέτειες της Stephanie Plum θα διασκεδάσουν με την ταινία.


Από την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “One for money”!

Μετάφραση – Απόδοση: Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More