Πανωφόρια γεμάτα στιλ για τις κρύες μέρες του χειμώνα! Βρες αυτό που σου ταιριάζει

Τι κι αν η μόδα σε έχει ήδη προϊδεάσει με τις τάσεις της Άνοιξης; Τα παλτό και τα πανωφόρια παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο λόγος δεν είναι μόνο γιατί τα επιβάλλει ο καιρός αλλά γιατί μία σωστή επιλογή θα μείνει για πάντα στην ντουλάπα σου. Η αγορά ενός διαχρονικού παλτό αποτελεί μία έξυπνη αγορά που γίνεται ακόμη εξυπνότερη αν την κάνεις την περίοδο των εκπτώσεων.

Οι τιμές σιγά σιγά πέφτουν και πρέπει να δεις τα κομμάτια που κυκλοφορούν στα μαγαζιά και αξίζουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ που θα δώσεις. Η fashion editor σου επιλέγει τα τρία επικρατέστερα κομμάτια: παλτό, jackets, γούνινα πανωφόρια και αφιερώνοντας μόνο λίγα λεπτά είσαι πανέτοιμη να βγεις έξω και να πάρεις το καλύτερο για εσένα.

Κάνε “κλικ” επάνω στις φωτογραφίες ώστε να δεις όλες τις επιλογές του TLIFE

/
Τα παλτό δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις αφού είναι το βασικό κομμάτι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Ίσιες γραμμές, κλασικές αλλά και αποχρώσεις που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας εξιτάρουν τις αισθήσεις σου και σε κάνουν να θέλεις να φορέσεις κομψά ρούχα κάθε ώρα της ημέρας σου. Τα παλτό είναι η επικρατέστερη επιλογή του chic ντυσίματος που ακόμη και πάνω από τζιν και ένα ζευγάρι παπούτσια oxfords θα τονίσουν τον smart χαρακτήρα στο ντύσιμό σου.

Σημείωσε πως αν δεν έχεις μία κλασική απόχρωση όπως μαύρο, καφέ, μπεζ, μπλε σκούρο είναι καλό να επενδύσεις σε μία από αυτές. Αν τα κλασικά χρώματα έχουν κουράσει τη ζωή σου παίξε με το πράσινο, το μπλε αλλά και το κίτρινο που φέτος τον χειμώνα έχουν κατακλύσει την αγορά. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία να δεις τις επιλογές παλτό.

/
Οι γούνες είναι κάτι σαν τα διαμάντια, οι καλύτεροι φίλοι της γυναίκας! Όλα τα κορίτσια αγαπάνε τις γούνινες λεπτομέρειες και τα τελευταία χρόνια το ότι τα γούνινα παλτό, jackets και γιλέκα έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας μάς έχουν κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένες αφού μπορούμε να τα φοράμε από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Η γούνα είναι το πιο ζεστό κομμάτι που μπορείς να φορέσεις κι αν τη βάλεις δύσκολα θα την αποχωριστείς. Η fashion editor επέλεξε κομμάτια που είναι chic ώστε να αποφύγεις τα σφάλματα και δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να κάνεις “κλιꔨστη φωτογραφία και να τα δεις ένα ένα.

/
Parkas, militaire γραμμές και μπουφάν που θα σε κρατήσουν ζεστή μέσα στην καθημερινότητά σου χωρίς να χρειαστεί να βάλεις προσπάθεια. Επέλεξε μπουφάν με γούνινη ενίσχυση που θα σου δώσουν extra πόντους στιλ αλλά και χρώματα που δεν θα σου δέσουν τα χέρια μέσα στην ημέρα. Θυμήσου πως ένα τέτοιο μπουφάν θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε μία εκδρομή αλλά και σε μία πολύ κρύα ημέρα του χρόνου. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία να δεις τις επιλογές.

Read More

And More