Πάρος: Τα πρώτα νοήματα της 15χρονης Μυρτούς στην μητέρα της!

Συγκίνηση για την 15χρονη Μυρτώ που παραμένει σε νοσοκομείο, μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε στην Πάρο, από Πακιστανό – Ο Γολγοθάς της όμως έχει μέλλον ακόμη…

Μετά από 9 μήνες που η κατάσταση της υγείας της 16χρονης πλέον Μυρτούς ήταν σχεδόν στάσιμη, παρουσιάστηκε κάποια μικρή βελτίωση.
Η Μυρτώ που νοσηλεύεται στον 10ο όροφο της νευροχειρουργικής κλινικης του «Ευαγγελισμού», μετά από 4 χειρουργεία κατάφερε και αύξησε την αντίληψη και την αίσθηση της με το περιβάλλον και πλέον μπορεί με τα βλέφαρα να ανταλλάσσει μηνύματα με την μητέρα της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη θα πρέπει σύντομα να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης των ΗΠΑ. Σημειώνεται ότι το κόστος για την μεταφορά και θεραπεία της ανέρχεται στο ποσό των 400.000 ευρώ.
Η ομολογία του ”δράκου” που την τραυμάτισε
«Ήθελα να της κλέψω το κινητό. Όταν άρχισε να φωνάζει, θόλωσα. Άρχισα να τη χτυπάω στα βράχια. Και μετά έγινε ό,τι έγινε. Μέχρι τότε δεν είχα σκεφτεί να κάνω κάτι άλλο στην κοπέλα. Μόνο το κινητό της ήθελα να πάρω», είχε πει ο 21χρονος Πακιστανός που πλέον βρίσκεται στη φυλακή
Όπως διηγήθηκε, αφού το παιδί έχασε τις αισθήσεις του, εκείνος εξακολούθησε να χτυπάει τη 15χρονη στα βράχια. Και στη συνέχεια, ασέλγησε σε βάρος της. Όσο για το κινητό, που για να το πάρει έφτασε να χτυπήσει τόσο βάναυσα, ένα 15χρονο κορίτσι; «Το πέταξα σε κάτι θάμνους», είπε στους αστυνομικούς.
Ο δράστης είδε τη Μυρτώ για πρώτη φορά στην παραλία όπου εκείνη πήγε με τη μητέρα της και πέρασε δυο φορές από μπροστά της. Ήταν δε τόσο έντονο το βλέμμα του προς το 15χρονο κορίτσι, που έμεινε αποτυπωμένο στη μητέρα της.

Διάβασε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα στο Newsit

Read More

And More