Τα πάνω-κάτω στην ενημέρωση του Star! Οι εξελίξεις τρέχουν, τι λέει η ανακοίνωση του καναλιού…

Οι εξελίξεις τρέχουν σήμερα στο Star! Το κανάλι στο πλαίσιο της στροφής προς την καθαρόαιμη ενημέρωση που θα επιχειρήσει από Σεπτέμβρη, αποφάσισε να προχωρήσει στην πλήρη αναδιάρθρωση του ενημερωτικού του κορμού!

Αλλαγές οι οποίες κρίνονται κάτι παραπάνω από σημαντικές και ραγδαίες, μιας και το Star που αναμφισβήτητα ήταν μέχρι τώρα ένα κανάλι που κουβαλούσε την σφραγίδα του Σταμάτη Μαλέλη, φαίνεται πως γυρίζει για τα καλά σελίδα και θα δοκιμάσει εντελώς νέα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με το ενημερωτικό του κομμάτι.

Οι αλλαγές αυτές είναι μάλλον περιττό να σας πω, πως έχουν προκαλέσει από το πρωί μία αναστάτωση στο δυναμικό του καναλιού, το οποίο βλέπει γύρω του να αλλάζουν τα πάντα!

Σύμφωνα ,λοιπόν, με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού της κάτω Κηφισιάς που έφτασε στα χέρια μας πριν από λίγο, οι αλλαγές που αφορούν στην ενημέρωση είναι οι εξής :

Ο κ. Κώστας Τσιακανίκας, με πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στον δημοσιογραφικό χώρο, αναλαμβάνει Διευθυντής Ειδήσεων.

Ο κ. Σταμάτης Μαλέλης, μετακινείται στη θέση του Συμβούλου του Προέδρου για θέματα ενημέρωσης και παραμένει επικεφαλής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η κα Μάρα Ζαχαρέα, από τη νέα σεζόν, αναλαμβάνει παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων (Δευτέρα έως Παρασκευή) και παράλληλα συνεχίζει να έχει τη δημοσιογραφική εποπτεία των ιστοσελίδων του σταθμού.

Ο κ. Παναγιώτης Στάθης θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα.

Επίσης μέσα στην συγκεκριμένη ανακοίνωση του Star, περιλαμβάνεται και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την Πόπη Τσαπανίδου

“…Με χαρά ανακοινώνουμε και εγκαινιάζουμε τη συνεργασία του Star με την επιτυχημένη δημοσιογράφο κα Πόπη Τσαπανίδου. Η κα Τσαπανίδου, με τον άμεσο τρόπο επικοινωνίας που τη διακρίνει, θα επιμελείται και θα παρουσιάζει από τη νέα σεζόν ενημερωτική πρωινή εκπομπή. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Star και της ευχόμαστε τα καλύτερα.

Το Star πάει ένα βήμα μπροστά και διατηρεί, εκτός από το ηλεκτρονικό, και το ανθρώπινο πρόσωπό του, έχοντας στόχο την καλύτερη ενημέρωση των τηλεθεατών και πάντα τη διαδραστική επικοινωνία…”

Τέλος, διευκρινίζεται, πως οι αλλαγές αυτές θα ξεκινήσουν να έχουν ισχύ από την Δευτέρα 1 Ιουλίου και όχι από Σεπτέμβρη, όπως ίσως να υπέθεταν πολλοί…

Read More

And More