Δες πώς θα είσαι όταν περάσουν τα… χρόνια!

Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί τι αλλαγές θα φέρει το πέρασμα των χρόνων στο πρόσωπό σου και πως θα είσαι αν δεν υπάρχει καμία επέμβαση γιατρών;

Έχοντας αυτή την εφαρογή στο iPhone σου μπορείς να δείς πώς θα είσαι όταν γεράσεις! Ονομάζεται Hourface και η χρήση της είναι πολύ απλή. Τραβάςμία φωτογραφία από την κάμερα του κινητού σου, ή χρησιμοποιείς μια από το άλμπουμ του κινητού σου με μόνη προϋπόθεση να φαίνεται το πρόσωπο καθαρά.

Μετά από μία μικρή αναμονή, το Hourface, μετατρέπει την δισδιάστατη εικόνα σε τρισδιάστατη, με κίνηση και ανάλογα με τις κινήσεις που κάνετε με το δάκτυλό σας επάνω στην οθόνη το πρόσωπο αντιδρά.

Εκεί που ξεχωρίζει η εφαρμογή αυτή είναι στο οτι αν αναποδογυρίσεις ανάποδα το κινητό σου, τότε ο χρόνος αρχίζει και κυλάει γρήγορα μέχρι να σε δείξει γερασμένους αν πάλι το ξαναγυρίσεις ο χρόνος πάει προς τα πίσω και βλέπεις πως ήσουν πριν από χρόνια!

Μία απίστευτη εφαρμογή που σίγουρα θα σε αφήσει άφωνη και θα σε διασκεδάσει. Μπορείς να την βρεις στο AppStore μόνο με 2.39€.

Read More

And More