Ε. Μανωλίδου: Τι άλλαξε στη ζωή της μετά την υπουργοποίηση του συζύγου της!

Για τη νέα ζωή της ως κυρία υπουργού, τις φήμες του χωρισμού και τη σχέση της με τον Άδωνη Γεωργιάδη μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια και μουσικός αποκάλυψε πως είναι στην καλύτερη περίοδο της ζωής της με τον σύζυγό της και ότι θα ήθελε να κάνει ένα ακόμη παιδί.
Μιλώντας, αρχικά, για τις φήμες του χωρισμού, δήλωσε σε συνέντευξή της στο “Πρώτο Θέμα”: “Μια μέρα με πήραν τηλέφωνο από το γραφείο Τύπου του Ant1 και μου είπαν ότι είδαν κάτι σε ένα blog. Μπαίνω στο ίντερνετ, το διαβάζω και αρχίζω να γελάω. Επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε κοινές εμφανίσεις με τον Άδωνη, αυτήν την εποχή, μας χώρισαν κιόλας. Τι να πω;”.

Ωστόσο, η Ευγενία αποκάλυψε πως έχει περάσει δυσκολίες μαζί με τον σύζυγό της: “Είχαμε περάσει πολλές δυσκολίες την περίοδο του διαζυγίου μου. Υπήρξαν τρία μαρτυρικά χρόνια που αισθανόμουν ότι δεν μπορεί τα πράγματα να πάνε πιο κάτω. Επρόκειτο για μια από τις χειρότερες φάσεις της ζωής μου, που ευτυχώς ξεπεράστηκε. Φαίνεται πως ήταν μια δοκιμασία που έπρεπε να περάσουμε οι τρεις μας: εγώ, ο Άδωνις και ο πρώην σύζυγός μου”.
Για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά, από τη στιγμή που ο Άδωνις έγινε υφυπουργός αποκάλυψε: “Η ζωή μέσα στο σπίτι δεν άλλαξε σε πολλά. Τα παιδιά κάνουν τα ίδια πράγματα που έκαναν, και εγώ με τον Άδωνη εξακολουθούμε να έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις που είχαμε και παλαιότερα. Εκείνο που άλλαξε και προς το καλό και προς το κακό είναι μικρές καθημερινές λεπτομέρειες: τo σπίτι φρουρείται όλο το εικοσιτετράωρο και όλοι νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς. Από την άλλη, νιώθω σχετικά δυσάρεστα όταν τα πρωινά που πάω τα παιδιά στο σχολικό πρέπει να είμαι καλύτερα ντυμένη και περισσότερο περιποιημένη. Παλαιότερα έβγαινα πιο ατημέλητη και επομένως αισθανόμουν πιο ελεύθερη”.

Στην ερώτηση αν μπορούσε να φανταστεί τον σύζυγό της, σε υπουργικό θώκο, είπε: “Με τίποτα! Φαντάσου ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε δεν ήταν καν πολιτικός. Ένα – ένα μου τα ξεφουρνίζει… Ίσως γι’ αυτό στα τόσα χρόνια κοινής συμβίωσης δεν έχει βαρεθεί ποτέ ο ένας τον άλλον!”.
Θα ήθελε, όμως η Ευγενία Μανωλίδου ένα ακόμη παιδί;
“Δεν ξέρω ποτέ, αλλά το σκεφτόμαστε. Ποτέ δεν θυσίασα την προσωπική μου ζωή για τη δουλειά. Άλλωστε από μικρή τα έκανα όλα παράλληλα. Ο Άδωνις αξίζει ένα ακόμη παιδί. Νομίζω ότι το δικαιούται…”, σημείωσε.

Read More

And More