Τι χρησιμοποιεί η J.Lo στα μαλλιά της; Αργινίνη και έχουμε λεπτομέρειες!

Ορμονικές διαταραχές, μη ισορροπημένη διατροφή, άγχος, styling και πιστολάκια που έχουν πάρει φωτιά! Όλα αυτά επηρρεάζουν μεταξύ άλλων και τα μαλλιά μας τα οποία γίνονται θαμπά ή χάνουν την φόρμα τους, γεμίζουν ψαλίδα και όλα αυτά που σου καταστρέφουν εικόνα και διάθεση!

Πώς λειτουργεί η τρίχα; Τι είναι τα λέπια;
Ο βολβός αποτελεί τη βάση της βιολογικής δραστηριότητας που είναι ζωτική για τα μαλλιά. Μέσω της μικροκυκλοφορίας, τροφοδοτεί τα μαλλιά με θρεπτικά στοιχεία όπως οι πρωτεϊνες, τα οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη και την ζωντάνια τους.
Η τρίχα απαρτίζεται από λέπια. Η καλή συνοχή αυτών των λεπιών ευθύνεται για την δύναμη των μαλλιών. Η σταθερότητα αυτής της φυσικής ασπίδας οφείλεται σε ένα δομικό υλικό που αποτελείται κυρίως από πρωτεϊνες και λιπίδια. Όταν τα λέπια είναι επαρκώς προσκολλημένα μεταξύ τους, τα μαλλιά διατηρούν την ανθεκτικότητά τους.
Όταν τα λέπια αρχίζουν να αποκολλώνται, τα μαλλιά χάνουν την λάμψη τους.

Η απάντηση της L’Oreal με αργινίνη… με spokesperson την JLO!
Η L’Oreal Paris λανσάρει μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών (σαμπουάν, conditioner, μάσκα και περιποίηση ενδυνάμωσης χωρίς ξέβγαλμα) με αργινίνη. Τι είναι η αργινίνη; Οι πρωτεϊνες αποτελούνται από μόρια που ονομάζονται αμινοξέα και η αργινίνη είναι ένα βασικό αμινοξύ. Αντιστοιχεί στο 9% όλων των αμινοξέων που περιέχονται στην τρίχα, το οποίο σημαίνει ότι αποτελεί ένα από τα βασικά πρωτεϊνικά συστατικά των μαλλιών. Η αργινίνη φέρει διπλό θετικό φορτίο, χάρη στο οποίο προσδένεται αποτελεσματικά στα εύθραστα μαλλιά (τα οποία φέρουν αρνητικό φορτίο). Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν λάμψη από την ρίζα μέχρι τις άκρες τους!

Και αφού μιλήσαμε για επιστήμη, ιδού και ένα από τα αγαπημένα προϊόντα που πρέπει να βάλεις στο ντουλάπι σου…

Leave in θεραπεία μαλλιών που σταδιακά θρέφει την τρίχα και δίνει λάμψη!

Read More

And More