Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για το “Minute to win it” !

Η ημέρα της πρεμιέρας για το ολοκαίνουργιο, πολυσυζητημένο παιχνίδι του Mega πλησιάζει… Μία ανάσα ,λοιπόν, πριν ανοίξει η τηλεοπτική αυλαία, το Mega φρόντισε να μας στείλει σχετικό δελτίο τύπου, μέσα από το οποίο να μας περιγράφει αναλυτικά το τι εστί… “Minute to win it”, έτσι για να έχουμε πάρει μία γεύση από το τι έρχεται λίαν συντόμως στους δέκτες μας !

“…Έχεις επιχειρήσει να στερεώσεις ένα αυγό πάνω σε μια λάμπα; Μπορείς να καρφώσεις τραπουλόχαρτα σε ένα καρπούζι κομμένο στη μέση; Έχεις δοκιμάσει να μετατρέψεις ένα χαλάκι του μπάνιου σε οικιακό έλκηθρο;

Τo Σάββατο 3 Μαρτίου, στις 21:00, το «MinutetoWinit» ξεκινά! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κρατά το χρονόμετρο σε ένα από τα πιο πρωτότυπα και διασκεδαστικά παιχνίδια.
Στο «Minute to Win it» οι παίκτες καλούνται να περάσουν από δέκα δοκιμασίες προκειμένου να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Σε αυτό το παιχνίδι δεν χρειάζονται εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. Οι δοκιμασίες προϋποθέτουν μόνο δεξιοτεχνία, γερά νεύρα και λίγη τύχη.
Οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους ένα λεπτό για κάθε δοκιμασία. Καθώς οι δοκιμασίες προχωρούν, αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας τους αλλά και το ποσό που κερδίζει ο παίκτης.Οι υποψήφιοι παίκτες, πριν βρεθούν στο πλατό, μπορούν να εξασκηθούν στις δοκιμασίες του παιχνιδιού, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να κερδίσουν.
“Minute to Win it” ένα λεπτό αρκεί για να τα καταφέρεις!

Read More

And More