SHOP! Ένα event με εκπτώσεις και πολλά δώρα αφιερωμένο στην γυναικα! Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες..

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου του 2012, το concept store SHOP Ερμού 112A διοργανώνει ένα event αφιερωμένο στην γυναίκα με όνομα “More Than A Woman”.

Στο “More Than A Woman” event γυναίκες κάθε ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν υπηρεσίες περιποίησης μέσα από ειδικά corners ομορφιάς και απίστευτες εκπτώσεις σε όλες τις νέες συλλογές του καταστήματος.
Πιο συγκεκριμένα, οι γυναίκες που θα επισκεφτούν το concept store SHOP την ημέρα αυτή, θα έχουν στη διάθεση τους δωρεάν μια σειρά υπηρεσιών όπως hair styling, make up και nails treatment. Ενώ παράλληλα θα μπορούν να γευτούν τις αγαπημένες τους μπάρες δημητριακών ολικής αλέσεως, απολαυστικούς φυσικούς χυμούς, καθώς και να δοκιμάσουν κι ένα νέο λικέρ. Μην το χάσεις λοιπόν γιατί εμείς θα είμαστε εκεί από τις 14.00 έως στις 22.00 το βράδυ!

Όλα τα κορίτσια που θα βρεθούν στο SHOP θα έχουν ειδική έκπτωση για τις αγορές τους σε γυναικεία είδη του concept store, στις νέες συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012, αντίστοιχη της ηλικίας τους, επιδεικνύοντας απλά την αστυνομική τους ταυτότητα (π.χ. μια γυναίκα 30 χρόνων θα έχει έκπτωση 30% στις αγορές της – ανώτατο όριο έκπτωσης 40%).

Ένα event που αξίζει τον κόπο να είσαι εκεί!

Read More

And More