Ο Ρουβάς junior έγινε πέντε μηνών! Δες φωτογραφίες

Βόλτα στα μαγαζιά μαζί με τον Ρουβά junior και την μικρή Αναστασία έκανε η Κάτια Ζυγούλη. Ο μικρός μπόμπιρας που έχει ξετρελάνει ολόκληρη την οικογένειά, έγινε πέντε μηνών και όλο και πιο συχνά βγαίνει για βολτούλα, έχοντας τις καλύτερες συνοδούς: την μαμά και την αδελφούλα του.
Ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” τους απαθανάτισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο την ώρα που έκαναν τα ψώνια τους και απολάμβαναν τη βόλτα τους. Η Αναστασία που είναι πολύ επικοινωνιακή και πάρα πολύ δραστήρια δε σταμάτησε να χοροπηδά σε όλο το εμπορικό και η μόνη στιγμή που έμεινε ακίνητη ήταν για να παρακολουθήσει ένα happening για παιδιά που γινόταν εκεί.

Από την άλλη, ο Ρουβάς junior απολάμβανε την προσοχή και τα χάδια της μαμάς του που είχε στραμμένη όλη την προσοχή της πάνω του.
“Η δημιουργία της οικογένειας αλλάζει τον τρόπο ζωής σου, τις προτεραιότητές σου, τις αξίες και τη στάση σου απέναντι στα πράγματα. Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι να είμαι με τα παιδιά μου όποτε, ό,τι κι αν κάνω. Πάντα θέλω να επιστρέφω κοντά τους”, είπε η Κάτια σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More