Πότε υπογράφει η Ναταλία ;

Τις… απλωτές της με άλλο αέρα κάνει αυτή την εποχή η Ναταλία Γερμανού ! Και αυτό γιατί; Γιατί τα ραντεβού που είχε η παρουσιάστρια με την διοίκηση του Alpha σε σχέση με την ανανέωση της συνεργασίας τους, έγιναν… “Μες την καλή χαρά” !

Οι του Alpha πιστεύουν πως η Ναταλία είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά τους και έτσι ευθύς εξ ΄αρχής είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν στην ανανέωση της συνεργασίας τους. Αποτέλεσμα ; Η Ναταλία και οι του Alpha έκαναν κάποιες κουβέντες, οι κουβέντες αυτές έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα τέλη του μήνα.

Μετά ,λοιπόν, τις διακοπές, έρχονται και οι υπογραφές, μιας και στο τέλος του Αυγούστου (το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου) κανόνισαν να τα ξανά ΄πούνε, προκειμένου να προχωρήσουν στην ανανέωση της συνεργασίας τους και με την… βούλα, δηλαδή, υπογράφοντας το νέο τους συμβόλαιο.

Συμβόλαιο το οποίο απ ΄όσο γνωρίζω, δεν θα είναι μακροπρόθεσμο (άλλωστε δεν είναι καιροί για τέτοια, αφού δεν ξέρουμε τι μας τηλε-ξημερώνει), πράγμα που σημαίνει πως θα έχει ετήσια διάρκεια !

Read More

And More