Ολυμπιακοί ήταν και πάνε!

Τελείωσαν οι Ολυμπιακοί αγώνες για το άθλημα του beach volley και πλέον ένας ακόμα Ολυμπιακός κύκλος έφτασε στο τέλος του! Απίστευτη εμπειρία , όσες φορές και αν είσαι εκεί πάντα θα είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι μαγικό για κάθε αθλητή. Νιώθεις ότι οι κόποι σου ανταμείβονται, μόνο με τη συμμετοχή σου εκεί.

Έτσι κι εγώ, το χάρηκα πολύ! Ήταν η τρίτη μου συμμετοχή και νομίζω ότι μετά τους Ολυμπιακούς της Αθήνας όπου έζησα μαγικές στιγμές , όπως όλοι οι Έλληνες φυσικά, οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου, παρά τις ελλείψεις σε οργανωτικά θέματα, ήταν κάτι ξεχωριστό.

Προσπαθώντας να είμαι όσο πιο αντικειμενική γίνεται , νομίζω ότι το άθλημά μας έκλεψε την παράσταση καθώς βρισκόταν στο πιο κεντρικό και δημοφιλές σημείο του Λονδίνου , δηλαδή δίπλα στα βασιλικά ανάκτορα και με γεμάτες κερκίδες από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε καθημερινή βάση.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, έχοντας κάνει μια νίκη που όμως δεν ήταν αρκετή μετά τις εκπλήξεις που έγιναν στον όμιλό μας. Ευχαριστήθηκα όμως κάθε στιγμή στους αγώνες , προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις μας στο Ολυμπιακό τουρνουά. Σίγουρα μπορούσαμε και καλύτερα αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός , αυτή είναι η μαγεία του.

Μετά τους αγώνες μείναμε για λίγες μέρες στο Λονδίνο, παρακολουθώντας φυσικά τους αγώνες στο beach volley αλλά και την προσπάθεια των υπόλοιπων Ελλήνων αθλητών.

Όμως οι Ολυμπιακοί αγώνες γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια και για να φτάσεις εκεί πρέπει να περάσεις μια πορεία στο World Tour.

Έτσι και τώρα αυτή η πορεία συνεχίζεται στο επόμενο Grand Slam του Παγκόσμιου Σιρκουί που θα γίνει στην Πολωνία, για την οποία αναχωρούμε την ερχόμενη Δευτέρα και αποτελεί τον «τελευταίο σταθμό» μίας συνεχούς πορείας καθώς μετά έρχονται διακοπές.

Χρειαζόμαστε μια περίοδο ξεκούρασης μετά από όλη αυτή την πορεία και έπειτα θα κάνουμε την προετοιμασία μας για το τουρνουά στην Ταϊλάνδη όπου εκεί κλείνει και επίσημα η φετινή σεζόν.

Αυτό που μου μένει από αυτή τη σεζόν αλλά και γενικά όλη την τετραετία είναι πολύ ευχάριστα συναισθήματα, ικανοποίηση , περηφάνια που αντέξαμε σε τόσο δύσκολες συνθήκες με πολλά προβλήματα και καταφέραμε να μείνουμε όρθιες. Ελπίζω να υπάρξει και συνέχεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!

Read More

And More