Η Σάννυ Χατζηαργύρη support στην συναυλία των Red Hot Chili Peppers!

H Red Hot Chili Peppers έρχονται στην Ελλάδα! Αυτό είναι σίγουρα είδηση αλλά είναι παλιά αφού πλέον όλοι γνωρίζουν για την εμφάνιση του συγκροτήματος στο ΟΑΚΑ στις 4 Σεπτεμβρίου. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι το support στην συναυλία θα κάνει η Σάννυ Χατζηαργύρη και οι Sunny Side of the Razor.

Η αγαπημένη Λίλα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega “Singles” έχει δημιουργήσει την δική της μπάντα και ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική. Μάλιστα, γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση! Δεν είναι τυχαίο ότι εκείνη και το συγκρότημά της, όπως διαβάζουμε στην Espresso, θα ανοίξει την συναυλία των Red Hot Chili Peppers στην Αθήνα.

Οι Sunny Side of the Razor

Η ηθοποιός ίδρυσε το συγκρότημα το 2008. Μια ροκ μπάντα που κάνει αίσθηση όπου κι αν εμφανίζεται. Το 2009 ξεχώρισε στο Rockwave, όταν άνοιξαν τη συναυλία του Moby και των Placebo, ενώ την επόμενη χρονιά η Σάννυ πήρε το βραβείο “Πρωτοεμφανιζόμενης τραγουδοποιού”, στα βραβεία “Γυναίκες της Χρονιάς”.

Η σκηνική παρουσία της ηθοποιού και τραγουδίστριας μαγνητίζει τον κόσμο που την παρακολουθεί, αφού έχει απίστευτο πάθος και ενέργεια, ενώ χάρη στο υποκριτικό της ταλέντο μπορεί να υποστηρίξει στο έπακρο τα κομμάτια που ερμηνεύει.

Δες φωτογραφίες από τα live του συγκροτήματος:

Read More

And More