Διακοσμητικές ιδέες για ένα αγορίστικο δωμάτιο!

Διακόσμησε το αγορίστικο δωμάτιο επιλέγοντας μία από τις προστάσεις μας!


Η μπάλα είναι το κλασικό κι αγαπημένο θέμα των αγοριών. Επέλεξε ένα κάλυμμα κρεβατιού με ποδοσφαιρικό θέμα και αντίστοιχες κουρτίνες ενώ το χρώμα του τοίχου μπορεί να προσαρμοστεί στα χρώματα του καλύματος.


Ένα λιτό, αγορίστικο δωμάτιο έχει ελάχιστα έπιπλα και δίνει χώρο στο παιδί για παιχνίδι.


‘Ενα χαρακτηριστικό αγορίστικο δωμάτιο είναι γεμάτο αφίσες ινδαλμάτων. Το έντονο χρώμα στον έναν τοίχο και η μεταλλική βιβλιοθήκη αλλά και το σκαμπό-μπάλες δίνουν χαρακτήρα στο δωμάτιο.


Μια μοναδική ιδέα για να στεγάσεις τα όνειρα δύο αγοριών είναι τα εντοιχισμένα κρεβάτια με χώρισμα ένα γραφείο, επίσης εντοιχισμένο. Το κάθε κρεβατάκι γίνεται το μυστικό καταφύγιο κάθε αγοριού και εξοικονομείται χώρος στο δωμάτιο.


Ένα κρεβάτι, μια συρταριέρα και ένα ράφι συνθέτουν ένα απλό δωμάτιο για αγόρι. Μια αγορίστικη αφίσα αλλάζει το ύφος.


Θέλεις ένα μοναδικό αγορίστικο δωμάτιο; Φτιάξε μια τοιχογραφία σε έναν τοίχο του δωματίου ή βάλε μια επιτοίχια αφίσα ή έναν χάρτη και επένδυσε σε απλά, λευκά ή και διαφανή έπιπλα για να ολοκληρώσεις το στιλ.


Τα αγόρια λατρεύουν τις κρυψώνες. Μια σκηνή σε ένα παλ δωμάτιο, μια πολύχρωμη καρέκλα, ένα τραπεζάκι, μαξιλάρες, πίνακας συνθέτουν ένα δωμάτιο σκέτη περιπέτεια!


Άλλη μια μοναδική ιδέα είναι να εκμεταλλευτείς ένα μέρος του τοίχου και να το ντύσεις με κάποιο αγορίστικο θέμα, όπως π.χ. καράβια, ποδόσφαιρο. Ο υπόλοιπος τοίχος θα είναι μονόχρωμος σε σχετικά χρώματα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ θα κάνουν αντίθεση στο βασικό χρώμα του τοίχου όπως εδώ τα λευκά στο κόκκινο.


Το πάτωμα κάνει τη διαφορά αν έχει όλα τα χρώματα της θάλασσας! Αν έχει ξύλινο πάτωμα το δωμάτιο του παιδιού η ιδέα αυτή είναι μοναδική! Τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε σε συνδυασμό με ένα απαλό γκρι στον τοίχο, μεταλλικό κρεβάτι για το μεγαλύτερο παιδί, ξύλινο για το μικρότερο και δύο κομοδίνα συνθέτουν ένα μοναδικό design!


Οι κουκέτες είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικές για ένα σπίτι που δεν διαθέτει ένα δωμάτιο για κάθε παιδί. Ο ριγέ τοίχος πίσω από τις κουκέτες συνδυάζεται άψογα με το natural look του ξύλου ενώ και άλλα χρώματα όπως το κόκκινο στο χαλάκι δένουν με τη σύνθεση.


Τα πολύχρωμα χαλιά στο παιδικό δωμάτιο δίνουν τύπο, όπως αυτό εδώ που δένει με την κουκέτα-κάστρο, την κόκκινη κουνιστή πολυθρόνα, το ξύλινο πάτωμα και ταπετσαρία μόνο στον πλευρικό τοίχο του δωματίου.

Read More

And More