ΜΙΚΡΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΕΙΕΣ! Πόσο εύκολα υποκύπτει στον διατροφικό πειρασμό μια πρωταθλήτρια;

Πόσο εύκολα αφήνουν οι αθλήτριες του Beach Volley τον εαυτό τους να παρασυρθεί; Πόσο συχνά επιτρέπουν στον εαυτό τους μια διατροφική αμαρτία, τώρα που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν τελειώσει; Η Βίκυ Αρβανίτη αναλαμβάνει να σου δώσει την απάντηση.

Διανύουμε τη περίοδο των διακοπών μας, αφού το βασικό κομμάτι των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων για το 2012 έχει ολοκληρωθεί. Απομένει μόνο ένα τουρνουά του παγκόσμιου σιρκουί που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στη Ταϊλάνδη, έχουμε λοιπόν περιθώριο για λίγη ξεκούραση μετά από μία πολύ απαιτητική σεζόν.

Τώρα που είμαστε σε μια χαλαρή περίοδο, φυσικά και έχουμε την ανάγκη να φάμε ελεύθερα και να το ευχαριστηθούμε. Βέβαια, δεν βγαίνουμε εκτός ορίων και κρατάμε κάποιες σταθερές στη διατροφή μας.

Πιο χαλαρή στις διακοπές…
Συγκεκριμένα, την πρώτη εβδομάδα των διακοπών μου ήθελα να την ευχαριστηθώ στο μέγιστο δυνατό! Ξεκινούσα λοιπόν τη μέρα μου με ένα καλό πρωινό, κάτι που δεν πρέπει να παραλείπουμε ώστε να αποφύγουμε μεγαλύτερες ατασθαλίες στη διάρκεια της ημέρας.

Η συνέχεια της ημέρας με έβρισκε στην παραλία, όπου φρόντιζα να έχω μαζί μου φρούτα και μπάρα δημητριακών. Με αυτόν τον τρόπο κάλυπτα την πείνα με υγιεινό σνακ, μέχρι να έρθει η ώρα του… «καλού» γεύματος, δηλαδή του βραδινού, αν κι αυτό δεν ήταν πολύ αργά – συνήθως γύρω στις 20.00.

Εκεί όμως ήθελα να το ευχαριστηθώ, τρώγοντας κατά βούληση, με μοναδικό περιορισμό, να προσέχω να μην έχω πολλά τηγανητά στο μενού – παρά μόνο ένα πιάτο κάθε φορά.

Τώρα που έχω επιστρέψει στην Αθήνα, άρχισα να προσέχω περισσότερο, κάνοντας πολλά μικρά γεύματα μέσα στη μέρα.

/

Read More

And More