Αληθινή σταρ η P. Middleton! Άλλαξε τέσσερα φορέματα στην παρουσίαση του βιβλίου της

Τι κι αν η Δούκισσα του Cambridge έγινε fashion icon συνδυάζοντας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους τα ρούχα της, η αδελφή της Pippa Middleton έρχεται να δείξει ποια είναι η αληθινή σταρ της οικογένειας. Η διάσημη αδελφή της Catherine παρουσίασε χθες το βιβλίο της “Celebrate: A Year of British Festivities for Families and Friends” και άλλαξε τέσσερα διαφορετικά φορέματα!

Η παρουσίαση του βιβλίου της ήταν αναμφίβολα ένα από τα πιο κοσμικά events στο Λονδίνο και οχτώ κάμερες από όλο τον κόσμο επιστρατεύτηκαν για να καλύψουν το γεγονός στο βιβλιοπωλείο Fulham στη βρετανική πρωτεύουσα. Και η Pippa φρόντισε να μην τους απογοητεύσει.

Τα τέσσερα φορέματα που άλλαξε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την παρουσίαση του βιβλίου κόστισαν πάνω από 3.500 ευρώ, πολύ περισσότερα από ότι θα έπαιρνε ως προκαταβολή ένας νέος συγγραφέας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την Pippa που εισέπραξε από τον εκδοτικό οίκο προκαταβολή που αγγίζει τα 500.000 ευρώ!
Αρχικά, η Pippa εμφανίστηκε με ένα φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια και έχοντας κάτω τα μαλλιά της για την υπογραφή του βιβλίου της στο βιβλιοπωλείο Foyles.

Στη συνέχεια, πόζαρε με ένα βυσσινί φόρεμα του αγαπημένου σχεδιαστής της αδελφής της, Roksanda Ilincic μπροστά στο ειδικό stand για την προώθηση του βιβλίου της.

Ακολούθησε μια γρήγορη αλλαγή για να φορέσει ένα Markus Lupfer μαύρο φόρεμα με πράσινο κέντημα για το παιδικό πάρτυ που έγινε με θέμα το Halloween μέσα στο βιβλιοπωλείο. Εκεί, η όμορφη Pippa βρέθηκε ανάμεσα στους λιλιπούτειους φίλους της και έπαιξαν μαθαίνοντας πως να διακοσμούν ένα τραπέζι για τις παιδικές γιορτές.

Και τέλος, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε λίγο πριν το βραδινό επίσημο γεύμα με ένα εντυπωσιακό Stella McCartney φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες.

Read More

And More