Ασκήσεις από την Σόφη Πασχάλη για ανόρθωση γλουτών, χωρίς ψωμάκια και κυτταρίτιδα!

Τα ενοχλητικά “ψωμάκια”, τα love handles και η κυτταρίτιδα φεύγουν με τη γυμναστική. Kαι οι τέλειοι γλουτοί που ονειρεύεσαι έρχονται… με τη γυμναστική. Δυστυχώς τίποτα δεν αποκτάται χωρίς κόπο. Για αυτό… παρ’ το απόφαση και ξεκίνα!

Η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη είναι εδώ για να σου δείξει 5 ασκήσεις που θα ανορθώσουν τους γλουτούς σου και θα σε απαλλάξουν από τις ατέλειες. Αρκεί να είσαι αποφασισμένη και συνεπής…

Πως θα κάνεις τις ασκήσεις
Όπως θα δεις και παρακάτω, το πρόγραμμα δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από την καλή σου διάθεση και 20-30 λεπτά από το χρόνο σου κάθε φορά. Πιο συγκεκριμένα όμως η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη τονίζει:

– Η προθέρμανση είναι το Α και το Ω σε κάθε πρόγραμμα γυμναστικής. Προτίμησε διατάσεις ποδιών και χεριών για 10 λεπτά, πριν περάσεις στο ασκησιολόγιο. Πάρε μια ιδέα για το είδος των διατάσεων που μπορείς να κάνεις εδώ

– Επανάλαβε κάθε άσκηση 8 φορές (Κάνε από 8 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά/άκρο, όπου αυτό χρειάζεται)! Πάρε μερικές ανάσες για 1 λεπτό και κάνε πάλι όλο το πρόγραμμα απότ ην αρχή!

– Φρόντισε να ακολουθείς τις ασκήσεις το λιγότερο 3 φορές την εβδομάδα, αν θέλεις να δεις σύντομα αποτελέσματα στην περιοχή της κοιλιάς, τους μηρούς, τα χέρια και τις γάμπες.

ΔΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Credits
Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας
Ευχαριστούμε την γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη για την παρουσιάση των ασκήσεων
Επιμέλεια/Κείμενα: Λευτέρης Σαββίδης

Read More

And More