Η Νανά “καρφώνει” με το …γάντι την Βάσια Λόη ;

Ηταν μία συνεργασία με πολύ… πάθος ! Ηταν μία συνεργασία με πολύ …πάθος ,αλλά και με πολλές εντάσεις ! Ηταν μία συνεργασία με πολλά πάνω, αλλά και με πολλά κάτω… Ετσι, τι κι αν έληξε ; Τα …καρφώματα με το γάντι συνεχίζονται !

Ο λόγος ; Ο λόγος για την Νανά Παλαιτσάκη και την Βάσια Λόη. Η Νανά συνεργάστηκε για έναν ολόκληρο χρόνο με την Βάσια και απ ΄ότι όλα δείχνουν η συνεργασία αυτη θα της μείνει αξέχαστη ! Πολλά έχουν δει τα μάτια της Νανάς όλα αυτά τα χρόνια στην δημοσιογραφία, όμως, αυτή η συνεργασία μάλλον της φέρνει …τρόμο, όπως λέει και η παροιμία !

Και μιας και τα συζητάμε, η αλήθεια είναι, πως άνευ Νανάς η Βάσια, μάλλον θα το ΄χε βάλει στα πόδια κατά την διάρκεια της σεζόν και με τέτοιο …ανταγωνισμό ! Γιατί η αλήθεια είναι ,πως η Βάσια είναι λίγη, πολύ λίγη για παρουσιάστρια. Ομορφο κορίτσι δεν λέω, αλλά δεν το ΄χει το …χάρισμα της επικοινωνίας ! Δεν το ΄χει το χάρισμα της …ετοιμολογίας ! Με άλλα λόγια; Η Βάσια και το τηλεοπτικό ταμπεραμέντο ,δεν έχουν συναντηθεί ποτέ.

Αποτέλεσμα; Ας ήταν καλα η Νανά που κάθε τρεις και λίγο έβγαζε τον …όφη απο την τρύπα ! Και για να μην μακρυγορούμε άλλο, σας παρουσιάζουμε το τι έγραψε η Νανά, στο άρθρο της στο “Zougla.gr” και τα συμπεράσματα δικά σας …

Η
Βάσια Λόη, που της πρότειναν να το πάρει με «δόξα και τιμή», σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε στην αρχή και μετά από μερικές ώρες έδωσε συνέντευξη στον Νικητέα, δηλώνοντας ότι «δεν θέλει να παρουσιάζει το Σαββατοκύριακο την εκπομπή και ότι ήλπιζε σε ένα συναινετικό διαζύγιο».

Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να ανοίξει σαμπάνια και να κάνει ένα ξένοιαστο καλοκαίρι. Τίποτα πιο ασφαλές από το Σαββατοκύριακο. Άλλωστε, τη ζώνη την είχε πέντε χρόνια και έκανε σουξέ, ο κόσμος τη συνήθισε εκεί και, μετά από λίγους μήνες, ουδείς θα θυμόταν ότι η Λόη έκανε καθημερινή εκπομπή για μία χρονιά.


Αυτές οι εποχές μόνο για τσαμπουκάδες δεν είναι. Εδώ κοτζαμάν Τατιάνα και… υποχώρησε σε όλα και παντού. Την πρόταση του ALTER μόνο ως δώρο θα έπρεπε να τη δει μία παρουσιάστρια όπως η κυρία Λόη, που είναι και νιόπαντρη. Η ιστορία, επίσης, έχει δείξει ότι ο καθένας την αξία του τη δείχνει στο χρόνο και κερδίζει όποιος έχει υπομονή και ψυχραιμία. Άρα, αν υπάρχει έστω και αυτή τη στιγμή δίαυλος επικοινωνίας, θα πρότεινα να τον εκμεταλλευτεί για διαπραγμάτευση.

Read More

And More