Η Prénatal σού επιστρέφει το 20% των αγορών σου!

Στην Prénatal υπάρχει μια ξεχωριστή ευκαιρία: με την προσφορά “My Beautiful Card”, από 9 έως 23 Οκτωβρίου οι κάτοχοι της Prénatal Card θα μπορούν να λαμβάνουν για τις αγορές τους σε όλα τα προϊόντα ένα κουπόνι έκπτωσης ίσο με το 20% της αξίας των αγορών τους, που θα μπορούν να εξοφλήσουν από 24 Οκτωβρίου έως 14 Νοεμβρίου.

Την Prénatal Card μπορείς να την ζητήσεις εντελώς δωρεάν σε όλα τα καταστήματα Prénatal και σου εξασφαλίζει την πρόσβαση σε πολλές χρήσιμες και αποκλειστικές υπηρεσίες, όπως συνάντηση για τη μαμά, άτοκες δόσεις, δωρεάν παράδοση και συναρμολόγηση για ογκώδεις αγορές, καρότσι αντικατάστασης. Ένας κόσμος προνομίων για τις μαμάδες του σήμερα και του αύριο, για να τις συνοδεύσουμε σε αυτή τη φανταστική εμπειρία.

Αυτή η προσφορά ανήκει σε μια σειρά από ενέργειες που αφιερώνεται από την Prénatal στις μαμάδες, τους μπαμπάδες και τα παιδιά, για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της. Ποια είναι λοιπόν η πιο κατάλληλη ευκαιρία για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα και να υποδεχτείς το χειμώνα;

Περισσότερες πληροφορίες στο site www.prenatal.gr

Read More

And More