Με… άγριες διαθέσεις η Ναταλία στο τρέιλερ για την νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1! Φωτό…

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της βραδινής, ψυχαγωγικής εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στον ΑΝΤ1. Η Ναταλία με απίστευτη όρεξη και ενθουσιασμό περιμένει πως και πως την στιγμή που θα μας πει το πρώτο “καλησπέρα” και θα ξεκινήσει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το νέο της τηλεοπτικό ταξίδι.

Φυσικά το άγχος της αυτή την εποχή είναι μεγάλο, μιας και δεν πρόκειται απλώς για το ξεκίνημα μίας νέας εκπομπής, αλλά πρόκεται και για το νέο της ξεκίνημα σε ένα νέο κανάλι.

Η Ναταλία ετοιμάζεται να έρθει στους δέκτες μας παρουσιάζοντας στον ΑΝΤ1 το δικό της εβδομαδιαίο, τηλεοπτικό, ανατρεπτικό τοκ-σόου, για το οποίο μάλιστα τα γυρίσματα του διαφημιστικού τρέιλερ που θα προβληθεί τις προσεχείς ημέρες, έγιναν σήμερα.

Ετσι, η Ναταλία δεν έχασε την ευκαιρία να μας… προδώσει ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του κόνσεπτ που θα έχει το διαφημιοστικό, ανεβάζοντας φωτογραφία από τα γυρίσματα στα social media. Φωτογραφία όπου την βλέπουμε να εμφανίζεται σούπερ σέξι με κολλητό μαύρο φόρεμα και γόβα στιλέτο, φορώντας στα χέρια της ,όμως, ένα ζευγάρι γάντια του… μποξ!

Γι ΄αυτό σας λέω, η Ναταλία επιστρέφει με… άγριες διαθέσεις και πάνω απ ΄όλα; Αποφασισμένη να βγάλει… νοκ-αουτ τον ανταγωνισμό !!!


Read More

And More