H τυχερή που κέρδισε το outfit αξίας 250 ευρώ!

Το TLIFE έδωσε την ευκαιρία να κερδίσει το outfit που θα βάλεις στις γιορτές! Αυτό περιλαμβάνει φούστα μπροκαρ κλος Compagnia Italiana (170 ευρώ), μπλούζα My Tiffany (40 ευρώ) και κολιέ Secreto (33 ευρώ).

Ο τρόπος για να το κάνεις δικό σου ήταν απλός: Κάνοντας like στην σελίδα του TLIFE στο facebook και γράφοντας το ονοματεπώνυμό σου κάτω από την ανάρτηση για τον διαγωνισμό. Η τυχερή που πήρε μέρος στο διαγωνισμό μας και κληρώθηκε είναι η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΛΑΜΕΝΑΚΟΥ. Η νικήτρια θα πρέπει να στείλει τα στοιχεία της στο tlifenow@gmail.com για να παραλάβει το δώρο της.



SECRETO FASHION BOUTIQUE

Το Secreto έκανε την εμφάνιση του πριν από πέντε χρονιά στο κέντρο του Πειραιά και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις με τα πανέμορφα ρούχα του και την άψογη εξυπηρέτηση. Πολύ σύντομα η Κατερίνα Αργουδέλη, θέλοντας να ικανοποιήσει τις πελάτισσες της, μετακόμισε τη boutique της στην Ηρώων Πολυτεχνείου 58 (ο κεντρικότερος δρόμος της πόλης) και δημιούργησε ένα περιβάλλον πραγματικής γυναικείας απόλαυσης. Βρες το Secreto στο facebook και κάνε like εδώ

Τα ρούχα στο Secreto δεν στριμώχνονται, δεν στοιβάζονται, είναι τοποθετημένα σαν στολίδια σε αναμονή, για να κάνουν κάθε μια από εμάς ξεχωριστές. Άνετα δοκιμαστήρια και ένα σαλόνι στη μέση του μαγαζιού για να πίνουμε τον καφέ μας, για να “κάνουμε σύσκεψη” με τις φίλες μας για τις καταλληλότερες αγορές.

Στο Secreto βρίσκουμε ρούχα Compagnia Italiana, Carolina De Souza, Paris Voltadoros, Roberta Biagi, Valentino bags, Forever Unique, Cinema, My Tiffany, φουλαρια Codello και φόρμες Vintage Havana.

Read More

And More