Lily Allen: Τα post it, ο υπνωτισμός και άλλα ιδιαίτερα μυστικά που τη βοήθησαν να χάσει 20 κιλά

Η Lily Allen δεν είναι από τα συνηθισμένα κορίτσια της μουσικής. Παράτησε το σχολείο στα 15 της για να “βελτιωθεί” όπως είπε στο τραγούδι και τη σκηνική της παρουσία. Μέχρι τα 20 της χρόνια είχε αποκτήσει το πρώτο της νούμερο ένα single στο Uk Chart και αναδεικνυόταν σε μια από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες στον κόσμο. Από τότε νοικοκυρεύτηκε, έκανε δύο παιδιά και πρόσφατα επέστρεψε στο μουσικό προσκήνιο φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη.

Πώς έχασε τα περίπου 20 κιλά της εγκυμοσύνης; Πώς τη βοήθησε να συνεχίσει την προσπάθεια ο υπνωτισμός; Τα fitness μυστικά της Lily Allen είναι όλα εδώ.

Τα “πέτρινα” χρόνια
Όπως σχεδόν όλες οι debutants στη μουσική βιομηχανία, η επιτυχία την έκανε να πάρει το πράγμα πολύ σοβαρά. “Ήμουν στο εξώφυλλο κάθε περιοδικού και όλοι έλεγαν ‘η Lily δείχνει κούκλα’. Κοίτα πόσα κιλά έχασε;” εξομολογείται η Lily στην εφημερίδα “Mirror”!

Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι βουλιμικές τάσεις και φυσικά τα σκαμπανεβάσματα στο βάρος της. Μέχρι που η Lily αποφάσισε πως αυτό δεν της ταιριάζει. Θα ήθελε ένα όμορφο σώμα, όμως πιο πολύ ήθελε μια φυσιολογική ζωή. “Δεν θέλω να γίνω σαν την Madonna. Θέλω να παντρευτώ, να κάνω παιδιά και να τους φτιάχνω σάντουιτς”, δήλωνε τότε!

Δίαιτα για λόγους υγείας
Αργότερα η Lily αποκάλυψε πως έπρεπε να χάσει αρκετά κιλά και για λόγους υγείας. “Ανακάλυψα πως έχω κολπική μαρμαρυγή (ασθένεια στην καρδιά). Τώρα φροντίζω να γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα και δεν το αμελώ. Είναι μια δύσκολη υπόθεση, αλλά συνήθως περνάω το λιγότερο μιάμησι ώρα στο γυμναστήριο” εξηγεί.

Και δεν άλλαξε μόνο τον τρόπο που γυμνάζεται, αλλά και τη διατροφή της. “Συνήθως καθόμουν μπροστά στην τηλεόραση με δυο πακέτα ξηρούς καρπούς και γλυκά και τα καταβρόχθιζα όλα. Αλλά το θέμα με την καρδιά με έκανε να τα κόψω όλα. Τώρα, επειδή προσέχω τον εαυτό μου, δεν αισθάνομαι πως πρέπει να τρώω τόσο πολύ junk food”

Τέλος, όπως παραδέχεται στο περιοδικό Grazzia το πρόβλημα υγείας της τη βοήθησε να μειώσει και το αλκοόλ. “Δεν θέλω να πίνω τόσο πολύ! Πρέπει να κόψω και το κάπνισμα, αλλά δεν το έχω ακόμη καταφέρει” εξηγεί.

Η οικογένεια και τα κιλά της εγκυμοσύνης
Όπως το είπε έτσι και έγινε! Η Βρετανή τραγουδίστρια παντρεύτηκε και νοικοκυρεύτηκε. Μετά από μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη, όπου έχασε το παιδί στον έκτο μήνα της κύησης, η Allen απέκτησε δύο παιδιά και τραβήχτηκε για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας για να μεγαλώσει τις κόρες της.

Το πριν και το μετά την ύπνωση που βοήθησε τη Lily Allen να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Όλα αυτά φυσικά μέχρι φέτος! Κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ “Sheezus” και έβαλε στόχο να χάσει τα 20 κιλά που της άφησε η εγκυμοσύνη πριν την περιοδεία. “Δεν κάνω δίαιτα! Δεν μου αρέσουν οι δίαιτες. Αυτό που κάνω είναι πολύ γυμναστική” δηλώνει τώρα η Lily Allen για τον τρόπο που έχασε τα κιλά και τη θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της

Τα μυστικά της διατροφής της
Τι μπορείς να κάνεις όμως αν δεν κάνεις δίαιτα, για να βάλεις φρένο στις ατασθαλείες; Η Lily βρήκε τον τρόπο με πολλά, πολλά post it, αλλά και φωτογραφίες της από την περίοδο που είχε παραπάνω κιλά. Σημειώνει λοιπόν σε post it τα τρόφιμα που της κάνουν καλό, αλλά και εκείνα που πρέπει να αποφύγει γράφοντας δίπλα τους τη λέξη “STOP”. Κολλάει παντού στο σπίτι τέτοια χαρτάκια υπενθύμισης και έτσι ξέρει τι πρέπει να τρώει και τι όχι!

Επίσης έχει κολλήσει στους τοίχους του σπιτιού, τις όχι και τόσο κολακευτικές φωτογραφίες της από την περίοδο που είχε παραπάνω κιλά, για να τις θυμίζουν να προσέχει τι τρώει. Ακούγεται λίγο εμμονικό, αλλά μάλλον έχει απτοέλεσμα.

Ο υπνωτισμός που τη βάζει σε κίνηση
Η Lily Allen όμως απέκτησε και πάλι καλλίγραμμη σιλουέτα κυρίως με εντατική γυμναστική. Πώς τα κατάφερε; Με υπνωτισμό! Επισκέπτηκε κάποιον ειδικό που της άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεται, τόσο ως προς το φαγητό, όσο και σε σχέση με τη γυμναστική. “Μετά τις συνεδρίες υπνωτισμού, θέλω να πηγαίνω στο γυμναστήριο κάθε μέρα. Διαφορετικά αισθάνομαι πολύ άσχημα. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι πιο fit και υγιής. Είμαι πολύ καλά με όσα έχω στη ζωή μου αυτή τη στιγμή – δεν ήμουν ποτέ πιο ευτυχισμένη” δηλώνει για τον τρόπο που άλλαξαν οι συνήθείες της με τον… ύπνο!

Σύμφωνα με την ίδια πάντως, ούτε ο υπνωτισμός, ούτε τα post it ήταν το μυστικό για να επιστρέψει στο όμορφο σώμα της. Το μεγαλύτερο της επίτευγμα ήταν πως ξεκίνησε να αγαπά το σώμα της και τώρα της είναι εύκολο να το προσέχει.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Emilia Clarke Sara Sampaio
Θωμαή Απέργη

Suki Waterhouse
Natasha Poly
Nina Doberv

And More