“Λες και το ΄ξερες” …Τα πάντα για το νέο παιχνίδι του Alpha !

Το ένα μετά το άλλο τα νέα πρότζεκτ του Alpha ολοκληρώνονται ,ανακοινώνονται (κι επισήμως γιατί όλο κάι κάτι γράφεται πάντα πιο πριν…) και είναι πανέτοιμα για να κάνουν πρεμιέρα και τότε είναι που αρχίζουν τα …δύσκολα, γιατί τότε είναι που ο κόσμος παίρνει τον λόγο και άλλα τα ..ανεβάζει και άλλα τα …κατεβάζει στους πίνακες τηλεθέασης και πολλές φορές ; Κάποια τα στέλνει και στο …σπίτι τους, με συνοπτικές διαδικασίες !

Ενα απο τα πρότζεκτ που είναι πανέτοιμα ,λοιπόν, είναι και το τηλεπαιχνίδι , “Λες και το ΄ξερες”… Σας παρουσιάζουμε το δελτίο τύπου του καναλιού :

“…Κάθε ερώτηση έχει την απάντησή της, ακόμα και η πιο περίεργη!

Γιατί οι άντρες κοιμούνται μετά το σεξ;
Τι σχέση είχε ο Αλ Καπόνε με τις ντουλάπες;
Πώς βγήκε η έκφραση «του έφυγε το καφάσι»;
Ασυνήθιστες ερωτήσεις ζητούν τις απαντήσεις τους!
Ποιος θα τις δώσει… λες και το ‘ξερε;
Ο Alpha, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, φέρνει στη μικρή μας οθόνη ένα πρωτότυπο, απρόβλεπτα διασκεδαστικό πρόγραμμα που θα μας χαρίσει άφθονο γέλιο.Τέσσερις κωμικοί και μαζί τους ένας λαμπερός καλεσμένος καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις που θέτει το τηλεοπτικό κοινό.
Το αποτέλεσμα; Αυτοσχεδιασμός, ευφάνταστες απαντήσεις που προκαλούν γέλιο και ανατροπές!
Παρουσιαστής του «Λες και το ‘ξερες» είναι ο αγαπημένος σκηνοθέτης και ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.
Πολυτάλαντος, ξεχωριστή προσωπικότητα και… προβοκατόρικο πνεύμα αναλαμβάνει να παίξει έναν διαφορετικό ρόλο. Με το καυστικό του χιούμορ θα σχολιάζει, αλλά και θα κρατά τις ισορροπίες.
Απαντήσεις στις ερωτήσεις των τηλεθεατών θα δίνουν η Κατερίνα Ζαρίφη, πηγαίο κωμικό ταλέντο, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ηθοποιός, γνωστός από τη συμμετοχή του στη σατιρική εκπομπή «Σφηνάκια» αλλά και φωνή του «Κάτι ψήνεται», η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ηθοποιός και ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, ηθοποιός της stand up comedy.
Μαζί τους σε κάθε επεισόδιο και ένας guest έκπληξη.
Το «Λες και το ‘ξερες», το νέο πρόγραμμα του Alpha συνδυάζει το χιούμορ με τη γνώση. Οι τηλεθεατές στέλνουν τις ασυνήθιστες ερωτήσεις τους και η Κατερίνα, ο Γιώργος, η Πηνελόπη και ο Κωνσταντίνος καλούνται να δώσουν απαντήσεις με τον πιο ευρηματικό και ευφάνταστο τρόπο. Αν οι… παντογνώστες μας δεν καταφέρουν να απαντήσουν σωστά, ο τηλεθεατής που την έθεσε κερδίζει ένα χρηματικό έπαθλο!
Το «Λες και το ‘ξερες» προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες και ο αγγλικός του τίτλος είναι «Clueless Genius». Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στη Γερμανία όπου προβάλλεται από το 2003, αναδεικνύεται, επί σειρά ετών, το καλύτερο κωμικό σόου της γερμανικής τηλεόρασης.
Μπορείτε να σκεφτείτε την πιο περίεργη ερώτηση; Θέλετε να βάλετε δύσκολα στην ομάδα του «Λες και το ‘ξερες»; Αν ναι, τότε μπείτε στο www.alphatv.gr!
«Λες και το ‘ξερες», από τον Οκτώβριο στον Alpha!…”

Read More

And More