Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε 6όροφη πολυκατοικία – Ένας νεκρός σύμφωνα με την Πυροσβεστική

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άντρας στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην 6όροφη πολυκατοικία της Θεσσαλονίκης. Η πυροσβεστική βρήκε τον άντρα στο υπόγειο της πολυκατοικίας, δίπλα από το ασανσέρ.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 08.00 και πολύ γρήγορα τύλιξε ολόκληρη την πολυκατοικία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι φλόγες άρχισαν να ξεπηδούν από τον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας και επεκτάθηκαν από τα απλωμένα ρούχα στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Κάποιοι από τους ενοίκους πρόλαβαν να βγουν από τη φλεγόμενη πολυκατοικία, στην οδό Κασάνδρας 64, ενώ όσοι δεν πρόλαβαν ανέβηκαν στην ταράτσα και περιμένουν τους πυροσβέστες για να τους απεγκλωβίσουν.
Στο σημείο βρίσκονται αυτήν την ώρα 30 άνδρες της πυροσβεστικής και η επιχείρηση απεγκλωβισμών βρίσκεται σε εξέλιξη. Στην πολυκατοικία βρίσκονται 5 πυροσβεστικά οχήματα και ένα γερανοφόρο, που ανεβάζει τους πυροσβέστες στην ταράτσα για να κατεβάσουν τους εγκλωβισμένους.
Η φωτιά στην πολυκατοικία έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο, ενώ έχει περιοριστεί το μέτωπο στον ακάλυπτο. Ωστόσο, λόγω των πυκνών καπνών οι ένοικοι είναι αδύνατο να κατέβουν από τις σκάλες.

Δες το video:

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More