Xρονοπούλου – Μητρόπουλος: Ο πιο ανατρεπτικός γάμος. Δες φωτογραφίες!

Τη περασμένη Δευτέρα, η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Τολό. Θέλησαν να κρατήσουν αυτή την τόσο ιερή και ιδιωτική τους στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κατάφεραν. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και να κάνουν τον μικρό Χρήστο χαρούμενο.

”Δεν έγινε πρόταση γάμου, δεν χρειάστηκε. Εμείς ήμασταν παντρεμένοι από την πρώτη στιγμή, τη Δευτέρα απλώς πήραμε και την ευχή. Δεν θα πάμε γαμήλιο ταξίδι, προηγούνται ο Ολυμπιακός και το σχολείο του Χρήστου”, δηλώνει η Νένα Μητροπούλου στο περιοδικό ΕΓΩ! Ο Τάσος Μητρόπουλος εξηγεί γιατί δεν ήθελαν να καλέσουν κανένα στον γάμο τους: ”Δεν κάναμε κάτι κρυφά, αλλά κάτι μόνο για εμάς. Πιστεύουμε ότι η στιγμή που ο Θεός ευλογεί μια σχέση πρέπει να είναι μόνο για σένα και το ταίρι σου. Όποιος σε αγαπάει πραγματικά και θέλει να είσαι ευτυχισμένος, δεν νοιάζεται για καλέσματα και μικροπρέπειες, αλλά για την ουσία του πράγματος, την ευτυχία του ζευγαριού”.

Ο γάμος αυτός είναι ο πιο ανατρεπτικός της χρονιάς. Κι αυτό γιατί η νύφη δεν φόρεσε ένα κλασσικό άσπρο ή έστω ροζ νυφικό, αλλά μπλε ρουά σε σχεδιασμό του Βασίλειου Κωστέτσου. ”Όταν μου πρότεινε ο Βασίλειος να φορέσω μπλε ρουά νυφικό, δέχτηκα αμέσως. Άλλωστε η σχέση μου με τον Τάσο είναι τόσο διαφορετική από την προηγούμενη ζωή μου – έχει χρώμα. Ο Βασίλειος έκανε τα κουστούμια του Χρηστάκου, του Τάσου, του κουμπάρου μας, Αντώνη Αγαπίου και το νυφικό μου μέσα σε τέσσερις μόνο μέρες. Το δύσκολο δεν ήταν να τα φτιάξει, αλλά να αποφασίσει τι θα φτιάξει. Μόνο ο Βασίλειος θα τολμούσε και θα κατάφερνε κάτι τέτοιο”, λέει η Νένα Χαρακτηριστικά.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος λέει την άποψή του; ”Ξεκίνησε από τα μάτια της. Η Νένα έχει τα μάτια της Ελίζαμπεθ Τέηλορ. Δεν είναι ούτε μπλε ούτε πράσινα, είναι ένα βιολετί που κάνει σαν μπλε ρουά. Της Νένας της άρεσε πολύ η ιδέα”.

Το ζευγάρι έφτασε στην εκκλησία με μια μικρή βάρκα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής.

Ο μικρός Χρήστος χάρηκε πάρα πολύ!

Μερικές λεπτομέρειες του γάμου.

Διάβασε περισσότερα και δες περισσότερες φωτογραφίες στο περιοδικό ΕΓΩ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More