Pink: Θύμα bullying για τα παραπάνω κιλά της – Χαμός στο ίντερνετ με τα επικριτικά σχόλια

Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα με τα αρνητικά σχόλια και το bullying που δέχτηκε η Pink για τα παραπάνω κιλά της. Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στον 30ο Odyssey Ball που οργάνωσε ο John Wayne με ένα μαύρο φόρεμα που τόνιζε κάποιες ατέλειες στο σώμα της και αμέσως άρχισαν τα σχόλια στα social media.

“Δεν θα πέσω θύμα bullying για τα κιλά μου”, δήλωσε ενοχλημένη στην εκπομπή Entertainment Tonight.η Pink και εξομολογήθηκε με μια δόση χιούμορ “Μου αρέσει πολύ το φαγητό”.

Ενώ, συμπλήρωσε: “Νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν μπερδευτεί. Νομίζουν ότι η άποψή τους μετρά και είναι σημαντική για εμένα. Και γι’ αυτό πρέπει να τους ενημερώσω ότι δεν με νοιάζει καν”.
Όσο για την πρόσφατη εμφάνισή της; Η Pink βρέθηκε στα BMI Music Awards με ένα μακρύ αέρινο κοραλί φόρεμα, το οποίο ήταν αρκετά κλειστό και ριχτό!

Κίνηση εντελώς συμπτωματική από την Pink που ξεκαθάρισε πως το πιο άνετο φόρεμά της δεν έχει να κάνει ούτε με τα κιλά της, ούτε με το ότι εκείνη δεν νιώθει καλά με την εμφάνισή της. Αντίθετα είναι χαρούμενη για τις καμπύλες της και δεν την νοιάζει τίποτα!

Read More

And More