Γιατί η καμπάνια για το νέο κραγιόν της Kate Moss έχει τόσο γέλιο;

Η Kate Moss μπορεί να είναι και sexy και αστεία μαζί! Και αυτά τα κορίτσια μας αρέσουν πολύ! Απόδειξη: η ολοκαίνουρια καμπάνια για το ολοκαίνουριο (επίσης) και συλλεκτικό κραγιόν Rimmel με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τον φιλανθρωπικό οργανισμό Comic Relief.

Το κραγιόν λέγεται Red Nose Red by Kate for Comic Relief, κοστίζει 5.49 λίρες και οι 1.67 πηγαίνουν στον οργανισμό.

/
Το κραγιόν είναι αυτό που βλέπεις παραπάνω, δεν το βρίσκεις στην Ελλάδα (αν κάνεις τον κόπο, όμως, ίσως να το βρεις online) και στο packaging υπάρχουν κόκκινα dots προφανώς εμπνευσμένα από τις κόκκινες μύτες που φοράνε οι κλόουν (τους οποίους δεν έχω ιδέα γιατί κάποιοι τους βρίσκουν αστείους! Εγώ, πάντως, τους βρίσκω τρομακτικούς!).

Τώρα ας κάνουμε focus στο αστείο του πράγματος: τι είναι αυτό που κάνει την νέα καμπάνια της Kate Moss τόσο μα τόσο αστεία; Όχι τόσο η ίδια, όσο ότι στο τηλεοπτικό spot πρωταγωνιστούν καναδυό διάσημες κολλητές της μοντέλα όπως η Cara Delevingne

Αυτή που βλέπεις παρακάτω είναι η Cara Delevingne…

… αλλά και η Cindy Crawford (αυτή που βλέπεις παρακάτω είναι η Cindy Crawford)…

Διευκρίνηση: όπως σου είπα παραπάνω το κραγιόν είναι συλλεκτικό και μέρος των εσόδων διατίθεται για τον φιλανθρωπικό οργανισμό Comic Relief, οπότε η όλη έμπνευση προήλθε από εκεί.

Και για να έχεις total εικόνα πάτησε play και δες το βίντεο…

Read More

And More