P. Anderson: “Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα!”

Το ελληνικό κοινό έρχεται για να μαγέψει η μοναδική Pamela Anderson που θα βρεθεί στη χώρα μας στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, για να παρουσιάσει του μουσικό διαγωνισμό EuroVoice που θα γίνει στο “Αθηνών Αρένα”.

Η γνωστή ηθοπoιός αν και έχει παρουσιάσει στο παρελθόν αντίστοιχα events δηλώνει πολύ χαρούμενη που θα έρθει στην Eλλάδα και θα παρουσιάσει αυτή τη μουσική διοργάνωση. “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα παρουσιάσω το διαγωνισμό και ανυπομονώ να επισκεφτώ την Ελλάδα. Αν και δεν γνωρίζω πολλά για τη χώρα σας, έχω ακούσει αρκετά και περιμένω να εξερευνήσω την κουλτούρα και τους ανθρώπους της”, αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο “Big fish”.
Η ίδια αναφέρει πως είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η περιπέτεια και λατρεύει να ασχολείται με διαφορετικά πράγματα, γεγονός που την βοήθησε πολύ στην καριέρα της. “Κάποια πράγματα απλώς συμβαίνουν στη ζωή μου. Είμαι περιπετειώδης χαρακτήρας και μου αρέσει να εξερευνώ τις νέες πλευρές της προσωπικότητάς μου”, σημειώνει και προσθέτει ότι η συμμετοχή της στο “Dancing with the stars” είναι μια απόδειξη ότι της αρέσει να καταπιάνεται με καινούρια πράγματα.
Για τον χαρακτηρισμό του “sex symbol” που της αποδίδουν πολλοί, η Pamela Αnderson υπογραμμίζει: “Ποτέ δεν αντιλήφθηκα τον εαυτό μου μόνο ως “όμορφη γυναίκα”, παρά το γεγονός ότι απόλαυσα αρκετά όλα αυτά τα κολακευτικά σχόλια που δεχόμουν κατά καιρούς, αλλά και την ευκαιρία μιας καριέρας που μου προσφέρθηκε, αρχικά χάρη σε αυτή. Θα έλεγα ψέματα αν ισχυριζόμουν πως η ομορφιά ήταν κατάρα για ‘μένα”.

Τέλος, η λαμπερή ηθοποιός εξομολογείται πως συνήθως συμβουλεύει τα παιδιά της να είναι πάντα ειλικρινή και αποκαλύπτει πως η ίδια είναι αυτήν την περίοδο πολύ ευτυχισμένη.

Read More

And More