Νεσχάν Μουλαζίμ – Γιάννης Σιδεράκης: Οι φωτογραφίες μετά τον χωρισμό και το σχόλιο που αποδεικνύει πως είχαν παντρευτεί!

Λίγους μήνες μετά τον μυστικό τους γάμο, μαθεύτηκε και η είδηση του χωρισμού τους. Η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο Γιάννης Σιδεράκης πήραν διαφορετικούς δρόμους δίνοντας τέλος στη σχέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής πέρασε το Πάσχα στη Μύκονο ενώ η Νεσχάν έμεινε στην Αθήνα με τους φίλους της Αγγελική Ηλιάδη, Γιάννη Γκέντσογλου και άλλους. Ανέβασε η ίδια την φωτογραφία που είδες παραπάνω.

Τον Ιανουάριο που είχε ακουστεί η είδηση του γάμου της η Νεσχάν ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram με εκείνη και τον Γιάννη, που ήταν και η τελευταία τους, απαντώντας στα σχόλια που της έκαναν για τον γάμο και στα συγχαρητήρια που της έλεγαν.

Oι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους μετά τον χωρισμό και προχωρούν μπροστά. Η Νεσχάν αγαπά πολύ τα ζώα και αφιερώνει πολύ χρόνο στους σκύλους της. Το ίδιο κάνει όμως και στους φίλους της, που ξαναβρήκε στην Αθήνα, αφού πριν λίγο καιρό ζούσε μόνιμα στη Μυτιλήνη, εξαιτίας της ομάδας που ήταν ο Γιάννης Σιδεράκης.

Δες τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram

/

/

/

/

Read More

And More