Πρώτο Ραντεβού; Πως πρέπει να ντυθώ;

Θα βγείτε μαζί απόψε; Επιτέλους σου ζήτησε να βρεθείτε οι δυο σας; Τι θα βάλεις; Τι μήνυμα θέλεις να του περάσεις; Διάβασε εδώ πως πρέπει να αντιμετωπίσεις την ντουλάπα σου για να του στείλεις ακριβώς το μήνυμα που θέλεις!

ΕΝΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ
Ο πιο σημαντικός παράγοντας (πιο σημαντικός ακόμα και από το ότι είναι το πρώτο σας ραντεβού) είναι το πού θα πάτε! Φρόντισε να γνωρίζεις από πριν το είδος του ραντεβού! Είναι για φαγητό; Είναι για Club; Για θέατρο; Ή μήπως ρομαντικό πικ-νικ στην παραλία; Φρόντισε να προσαρμόσεις την πιο “εκπληκτική” εμφάνιση σου στις περιστάσεις! Και φυσικά μείνε μακριά από κάθε υπερβολή.

ΠΟΣΟ ΣΕΞΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ;
Ο παράγοντας σέξι είναι εξαιρετικά ριψοκίνδυνος! Το ποσοστό του δέρματος που αφήνεις ακάλυπτο παίζει ρόλο στο μήνυμα που στέλνεις! Διάλεξε τι θέλεις να “αναδείξεις” και άφησε τα υπόλοιπα για το επόμενο ραντεβού. Ξεκίνησε με ένα μίνι και άφησε το ντεκολτέ και την πλάτη για τα επόμενα (εάν θέλεις να υπάρχουν επόμενα).

Σύμφωνα με την ψυχολόγο – σύμβουλο μελέτης, Ιφιγένεια Λαμπροπούλου, ένα κοντό, σέξι φόρεμα υποδηλώνει την διάθεση για γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα στον σεξουαλικό τομέα ενώ το πόσο περιποιημένη είσαι είναι ενδεικτικό της καλής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεσαι.

ΝΙΩΣΕ ΑΝΕΤΑ
Μην φορέσεις κάτι που σε κάνει να μην νιώθεις άνετα! Ακόμα και αν πιστεύεις ότι το απόλυτα στενό σου τζιν σου κάνει τέλεια “εφαρμογή” δεν θέλεις να είσαι μαζί του και να ανυπομονείς να βγάλεις το παντελόνι σου! Επίσης μην φορέσεις ρούχα που είναι πιο μικρά από το νούμερο σου! Τα στενά κομμάτια προσθέτουν πόντους… δεν αφαιρούν!

Η ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Το χρώμα φυσικά έχει μεγάλη σημασία αφού περνάει υποσυνείδητα το μήνυμά σου!
Το κόκκινο είναι συνώνυμο με το διάχυτο ερωτισμό και την ανεξέλεγκτη φλόγα. Το μαύρο πάλι αντιπροσωπεύει τη δύναμη και το πάθος ενώ το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης και προδιαθέτει για εμπιστοσύνη. Το πορτοκαλί είναι ενδεικτικό των ανθρώπων που έχουν ερωτικές ανησυχίες και θεωρούν ότι η ερωτική πράξη είναι ένα έργο που είναι γραμμένο αποκλειστικά γι’ αυτούς!

EXTRA TIPS:
-Απέφυγε τις υπερβολές… στο ντεκολτέ, στο μίνι, στο οτιδήποτε! Προσπάθησε να δείχνεις ότι προσπάθησες, αλλά όχι ότι προσπάθησες και πάρα πολύ… Δεν είναι σέξι! Και πίστεψέ με, η υπερπροσπάθεια φαίνεται. Πάντα.
-Μην βάλεις παπούτσια που δεν μπορείς να περπατήσεις! Το θέαμα μιας γυναίκας που περπατάει σωστά και με αυτοπεποίθηση είναι ιδιαιτέρως σέξι. Στην αντίθετη περίπτωση, μια γυναίκα “με αστάθεια” δεν είναι και ό, τι καλύτερο.
-Ένα σέξι τρικ για το ραντεβού είναι η εντυπωσιακή έξοδος, η έκπληξη, η έμφαση στην πλάτη. Εμφανίζεσαι με μια σχετικά “συντηρητική” εμφάνιση (κλειστό ρούχο μπροστά) και όταν γυρίζεις πλάτη είναι όλη ανοιχτή. Αυτή είναι και η τελευταία εικόνα που του μένει καθώς τον αποχαιρετάς.
-O μινιμαλισμός είναι ένας καλός φίλος για τα πρώτα ραντεβού. Τα αγόρια δεν εκτιμούν και πολύ τις πολλές γιρλάντες.
-Μια pencil φούστα -που είναι πολύ must φέτος, είναι ιδανική επιλογή για να σαγηνεύσεις έναν άντρα. Σέξι, ερωτική, διαγράφει το σώμα σου και αποκαλύπτει μόνο τις γάμπες σου.
-Το μυστήριο είναι κάτι που ιντριγκάρει τα αγόρια. Άρα, αν φορέσεις πουκάμισο άνοιξε μόνο δύο κουμπιά. Τόσο όσο. Να παίζεις ένα κρυφτό με το βλέμμα του.
-Και ένα skinny τζιν είναι μια καλή επιλογή. Διαγράφει το σώμα, τους γλουτούς και είσαι και cool. Έβαλες το τζινάκι σου και πήγες.
-Μην κουβαλάς μια τεράστια τσάντα μαζί σου.
-Μια επίσης καλή επιλογή είναι ένα αέρινο φορεματάκι που ευνοεί την κίνηση.


Read More

And More