Η Κωνσταντίνα θα τραγουδήσει μία μπαλάντα για τη μητέρα της!

H Kωνσταντίνα ετοιμάζεται να κάνει ένα δυναμικό comeback στο μουσικό στερέωμα με ένα Cd τα κομμάτια του οποίου έχει γράψει ο καλός της φίλος και συνεργάτης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Πριν από λίγους μήνες, η τραγουδίστρια έχασε την μητέρα της, η οποία έφυγε με τον καημό ότι δεν μπόρεσε να βρει τον άντρα της που ήταν ένας από τους αγνοούμενους της εισβολής στη Κύπρο. Η απουσία της, έχει βυθίσει τη Κωνσταντίνα στο πένθος. Αποφάσισε λοιπόν να της αφιερώσει μία μπαλάντα η οποία θα περιλαμβάνεται στο νέο της CD.

”Ένα από τα κομμάτια του νέου CD θα το αφιερώσω στη μητέρα μου. Θα είναι μια μπαλάντα, ένα ερμηνευτικό κομμάτι, τον τίτλο του οποίου ακόμη δεν έχουμε βρει. Πάντα στα τραγούδια μου δίνω όλο μου τον εαυτό, τώρα όμως θα δώσω την ψυχή μου! Ένας λόγος παραπάνω αφού το θέμα είναι προσωπικό”, δηλώνει η Κωνσταντίνα στην Espresso.

Και συνεχίζει: ”Η μητέρα μου πέθανε με τον καημό ότι θα βρισκόταν ο πατέρας μου, ο οποίος ανήκει στους αγνοούμενους από τη τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Έχουμε κάνει αγώνα κι ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί και θα τον θάψουμε. Έχουμε μάλιστα δώσει δείγμα DNA. Έχουν βρεθεί πολλοί αγνοούμενοι σε ομαδικούς τάφους και ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε κι εμείς νέα”.

Read More

And More