Ariana Grande: Τα fitness μυστικά της. Τι διατροφή και τι γυμναστική κάνει η μικροσκοπική star;

Το γλυκό και μικροκαμωμένο αυτό κορίτσι, το γνωρίσαμε πρώτη φορά, το 2010, από την τηλεοπτική σειρά Victorious. Η Ariana τότε ήταν ακόμα ένα μικρό κορίτσι με ένα αθώο στιλ. Τέσσερα χρόνια αργότερα αντικρίζουμε μία sexy, δυναμική γυναίκα με ένα δυνατό και γυμνασμένο σώμα. Και σε αυτό ρόλο έχει παίξει η αλλαγή στις διατροφικές της συνήθειες και οι περισσότερες ώρες προπόνησης. Η νεαρή star αποκαλύπτει παρακάτω τα fitness μυστικά της.

Σήμερα η πολυτάλαντη Ariana ανήκει στα πρόσωπα με τις περισσότερες αναζητήσεις στο google, έχει καταφέρει να ξεπεράσει σε δημοτικότητα τη Miley Cyrus ενώ όλα τα κοριτσάκια από άκρη σε άκρη της γης, τη θαυμάζουν και αντιγράφουν το στιλ της.

Το αθώο και γλυκό κορίτσι μεταμορφώθηκε σε μια sexy γυναίκα
Η Ariana είναι μόλις 21 χρόνων, έχει ύψος 1.55 και βάρος 47 κιλά. Ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που συνηθίζουμε να λέμε petite, στην οποία δείχνει και ιδιαίτερη προτίμηση η πλειοψηφία των αντρών. Τελευταία μάλιστα παρατηρήσαμε και μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Η Ariana εγκατέλειψε το cute και παιχνιδιάρικο στιλ με τις κορδέλες στα μαλλιά και τα φλοράλ φορέματα και υιοθέτησε ένα πιο τολμηρό και sexy look που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση.

Ποια ήταν όμως η μεγάλη αλλαγή στη διατροφή της; Πόσο τη βοήθησε να αποκτήσει περισσότερη δύναμη και καλύτερη φυσική κατάσταση;

Όχι άλλο κρέας μόνο λαχανικά
Η Ariana παραδέχτηκε ότι παλιότερα έτρωγε πολύ συχνά κόκκινο κρέας και ότι αυτό την ώθησε στο να αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες και να ενστερνιστεί την ιδεολογία των vegans. Έτσι πρόσθεσε περισσότερα λαχανικά και φρούτα στο γεύμα της, με τη διατροφή της να περιλαμβάνει συγκεκριμένα βρώμη, κέιλ, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, μπάρες δημητριακών, σολομό και αρκετό νερό καρύδας.

Σολομός και ξηροί καρποί για ενέργεια
Ο σολομός είναι το αγαπημένο της φαγητό καθώς πέρα από πολύ γευστικός, είναι πλούσιος σε ω3-λιπαρά και σημαντική πηγή πρωτεΐνης. Επίσης έχει πάντα μαζί της ένα μπουκάλι νερό καρύδας, όπως λέει. Οι ξηροί καρποί και κυρίως τα αμύγδαλα και τα κάσιους την κρατούν πάντα ενεργή και δραστήρια.

Αγάπησε τον εαυτό σου και το σώμα σου
Η νεαρή superstar σε παλιότερη συνέντευξή της είχε κατακρίνει τα κορίτσια που αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές, λέγοντας πως τα περισσότερα νέα κορίτσια ξεσπούν στο σώμα τους λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης. «Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό για τα κορίτσια να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να μάθουν να φέρονται στο σώμα τους όπως του αξίζει» είχε δηλώσει η Ariana, διαψεύδοντας τις φήμες που έκαναν λόγο για γρήγορη και απότομη απώλεια κιλών.

Τρώει σωστά, γυμνάζεται τακτικά και κυρίως αγαπά τον εαυτό και το σώμα της. Η νεαρή star αποκαλύπτει και κάποια από τα fitness μυστικά της.

Χορός, παιχνίδια με το κατοικίδιο και πολύ περπάτημα
Της αρέσει να γυμνάζεται ακούγοντας δυνατά στο σπίτι Nicki Minaj και Bruno Mars ενώ στον ελεύθερό της χρόνο λατρεύει να παίζει με το κατοικίδιο της στον κήπο και να το κυνηγάει. Επίσης σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, ανεβαίνει τον λόφο του Hollywood καθώς όπως λέει η πεζοπορία είναι πολύ διασκεδαστική εμπειρία ενώ η θέα από το λόφο είναι απλά υπέροχη.

Η Ariana διαλογίζεται
Κάνει διαλογισμό σε καθημερινή βάση, γιατί για εκείνη ο διαλογισμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσει το σώμα της συγκεντρωμένο ειδικά μετά από ένα σκληρό πρόγραμμα.


Dance on high heels

Όπως όλες οι stars, η Ariana έχει ένα δύσκολο και γεμάτο πρόγραμμα. Ειδικά όταν ετοιμάζει κάποια συναυλία ή κάποια παράσταση. Εκμεταλλεύεται λοιπόν το εξαντλητικό πρόγραμμα των προβών για να γυμναστεί και να κάψει θερμίδες. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να χάσεις θερμίδες από το να χορεύεις πάνω σε ψηλοτάκουνα» δηλώνει η όμορφη celebrity.

Madonna: Το γυμνασμένο σώμα της την εμπνέει
Και ποιο είναι το fitness πρότυπό της μικρής Ariana; Μην φανταστείς κάποιο μοντέλο ή κάποια διάσημη αθλήτρια αλλά η βασίλισσα της Pop, η Madonna. «Η Madonna έχει απίστευτα υπέροχο και γυμνασμένο σώμα. Είναι ένα πρόσωπο που συνεχώς με εμπνέει» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

And More