Η μόδα κάνει Remix;

Αν την ψάχνεις με τη μόδα, αν τα κλισέ λογότυπα σε έχουν κουράσει, αν θέλεις να συζητιέσαι για τις διαφορετικές στιλάτες επιλογές σου, τότε σίγουρα θα ξέρεις και την Designers Remix που παρουσίασε για πρώτη φορά τα σχέδια της στο London Fashion Week την περασμένη εβδομάδα!

Εμπνευσμένη από τα ονειρικά και αισιόδοξα τοπία των αιθέρων, τα σύννεφα και τους απροσδόκητους σχηματισμούς τους, στοιχεία που στη μόδα μεταφράζονται σε πτυχές σαν ανεμόμυλους ή βεντάλιες, έντονες ασυμμετρίες και πληθωρικά ντραπέ η creative director και σχεδιάστρια Charlotte Eskildsen δημιουργεί αλλεπάλληλες δαντέλες σε διάφορα κομμάτια, όπως ένα γκρι φόρεμα ή μια μπλούζα μ’ ένα ώμο.

Βαθιά ριζωμένο στο DNA της Charlotte, το «little black dress» της σεζόν είναι ένα σέξι μαύρο κοκτέιλ φόρεμα, με διπλό βολάν στο κορσάζ και λεπτές τιράντες στην πλάτη. Αλλά και ένα φόρεμα με εφαρμοστό μπούστο και διαδοχικές σειρές βολάν, ή ένα άλλο με πτυχές σε στυλ origami και κομμάτια φίνας δαντέλας.

Βασίλισσα της τρισδιάστατης ραπτικής, η Charlotte συνεχίζει τονίζοντας με υφασμάτινα λουλούδια ένα φόρεμα με παρτούς ώμους. Σε ένα βραδινό μίνι φόρεμα, τη διαφορά κάνει μια διακριτική ουρά και πτυχές σαν βεντάλια στο πλάι, ενώ ανάλογες πτυχές είναι το κυρίαρχο στοιχείο ενός φορέματος από βαρύ μετάξι. Για το αγαπημένο της «little white dress» στρέφει το βλέμμα στα σύννεφα, σχηματίζοντας υφασμάτινα πέταλα στον έναν ώμο μιας υπέροχης τουνίκ, με πτυχώσεις από τη μια μεριά και μαζέματα από την άλλη.

Το catwalk show παρακολούθησαν πάνω από 400 άτομα στον ειδικά διαμορμφωνμένο χώρο του Somerset House, ανάμεσα τους η Ελληνο-Ουαλικής καταγωγής Marina & the Diamonds, πιστή fun της Designers Remix Collection.


Την συλλογή Designers Remix Collection μπορείς να την βρεις στο concept store SHOP ΕΡΜΟΥ 112Α και σε επιλεγμένα κατάστημα σε όλη την Ελλάδα.

Read More

And More