Εβ. Παπούλια – Μ. Σολωμού: Τραγουδούν για τον έρωτα!

Σε μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση θα βρεθούν αυτόν τον Οκτώβρη η Εβελίνα Παπούλια με την Μαρία Σολωμού, ανατρέποντας τα δεδομένα.

Η οµάδα “Zand the Band” παρουσιάζει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ένα περισσότερο μουσικό παρά θεατρικό θέαμα, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Πρόκειται για ένα θεατροποιημένο live στο οποίο μουσικές διασκευές από γνωστά τραγούδια μιουζικαλ, ερµηνεύονται με όρους θεατρικής ροής, καθώς υπάρχει “πίσω τους” ένα story με πρόζα και χιούμορ.

Στο μοναδικό αυτό θέαμα η πλοκή εξελίσσεται μέσα από τα μάτια ενός Ex hell angel που υποδύεται η Εβελίνα Παπούλια, ο οποίος κατεβαίνει στη γη πέφτοντας από “somewhere over the rainbow”, ελπίζοντας στο “love reign over me”. Στόχος του, να κάνει δύο ανθρώπους να ερωτευτούν ταυτόχρονα και να μείνουν για πάντα μαζί.

Mένει να δούμε αν θα εξελιχθούν τα πράγματα έτσι όπως τα ονειρεύτηκε, για να μπορέσει να γίνει άγγελος και αυτός με την σειρά του και να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του…

Πρόκειται για μια μοναδική παράσταση, με βασικό μότο το: “ο έρωτας και η μουσική παίζονται μόνο live”, που αναμένεται να καθηλώσει τους θαυμαστές του είδους.

Read More

And More