O καιρός σήμερα!

Παρασκευή σήμερα και η εβδομάδα κλείνει όπως άρχισε. Με πολλές βροχές και υγρασία. Η διαφορά είναι ότι θα έχουμε μία μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Πιθανότητα καταιγίδων κυρίως στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στη Θεσσαλία και τις βόρειες Σποράδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More