Μπήκε για χάρη του στη φυλακή αλλά εξακολουθεί να θέλει ένα παιδί μαζί του!

Η Ασπασία Μητρωπία ήταν μία νοικοκυρά από το Περιστέρι, χωρισμένη μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών. Τα πάντα κυλούσαν στη ζωή της απλά μέχρι που εμφανίστηκε μπροστά της ο Αλέτ Ριζάι, ο Αλβανός κακοποιός που ερωτεύθηκε παράφορα.

”Τον Αλκέτ τον γνώρισα σε μια καφετέρια στο Μπουρνάζι πριν από δέκα χρόνια. Τον ερωτεύτηκα από τη πρώτη στιγμή και είμαστε αχώριστοι από τότε, εκτός βέβαια από τα χρονικά διαστήματα που έχει περάσει μέσα στη φυλακή. Είναι πραγματικός άντρας. Με προστατεύει, με αγαπάει, με σέβεται ενώ και τα παιδιά μου τα είχε πάντα σαν δικά του παιδιά. Είμαι ερωτευμένη μαζί του και το ίδιο λέει και εκείνος και για μένα. Εκτιμά σε μένα ότι εγκατέλειψα τα πάντα για να τον ακολουθήσω”, δηλώνει η Σούλα στην Espresso.

Βρίσκεται ήδη ένα χρόνο στη φυλακή με τη κατηγορία ότι τον βοήθησε να δραπετεύσει. Ωστόσο κανείς δεν την αναγνώρισε ως Αλεξάντροβα, επομένως σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο δικηγόρος της είναι αθώα. Πώς είναι όμως να έχεις παιδιά και ταυτόχρονα να είσαι σύντροφος ενός δραπέτη; ”Στη ζωή μου υπάρχουν τα παιδιά μου και ο Αλκέτ. Όταν έφυγα και τα άφησα ήξερα ότι κοντά τους θα ήταν η μητέρα μου, που τα προσέχει και τα λατρεύει. Μου λείπουν όμως τώρα όπως τους λείπω κι εγώ. Είμαι ερωτευμένη αλλά όταν έχεις παιδιά το δίλημμα είναι μεγάλο. Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί με τον Αλκέτ, αλλά η ζωή μας είναι τόσο δύσκολη αυτά τα δέκα χρόνια, που ήταν σχεδόν αδύνατο να συμβεί αυτό. Βέβαια κανείς δεν ξέρει το μέλλον, αλλά θα το ήθελα πολύ”, απαντά.

Αισθάνθηκε φόβο όταν αποφάσισε να τον ακολουθήσει; ”Φυσικά και φοβήθηκα! Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι θέτω τη ζωή μου σε κίνδυνο. Αυτό όμως που δεν μπορούσα να υπολογίσω ήταν πότε αλλά και με ποιο τρόπο θα τον συλλάμβαναν και το αν θα ήμουν κι εγώ μαζί του ή όχι… Σε αυτή την περίπτωση, πάντως, για μένα λειτούργησε καθαρά το συναίσθημα και όχι η λογική. Ο έρωτάς μου για τον Αλκέτ με οδήγησε σε αυτή την υπόθεση. Αν λειτουργούσε η λογική μου, δεν νομίζω ότι θα το έκανα”.

Πλέον ονειρεύεται να αποφυλακιστεί για να βρεθεί και πάλι κοντά στις κόρες της. Στο μέλλον ελπίζει να μπορέσει να φτιάξει τη ζωή της με τον Ριζάι μακριά από όλα αυτά.

Read More

And More