Η Coca-Cola και τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS απολαμβάνουν μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων

Tην Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, και για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Coca-Cola διοργάνωσε μια μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή στα Παιδικά Χωριά SOS, προσκαλώντας τα παιδιά να απολαύσουν όλοι μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Η Coca-Cola έστειλε ένα γιορτινό μήνυμα αγάπης και χαράς, δημιουργώντας ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε συναρπαστικές δραστηριότητες, να απολαύσουν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και να τραγουδήσουν τα κάλαντα μαζί με τους OtherView. Από τη ζεστή, εορταστική εκδήλωση της Coca-Cola δε θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Πέρα από τη διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης γιορτής, η Coca-Cola προχώρησε και στην οικονομική υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS, αποδεικνύοντας έμπρακτα το σεβασμό και την αναγνώριση της εταιρείας στο σημαντικό έργο που επιτελούν, προσφέροντας στέγη και φροντίδα στα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η κα Σοφία Κυλίφη, Communications & Media Relations Manager της Coca-Cola Hellas, με τον Πρόεδρο των Παιδικών Χωριών SOS, κο Δημήτρη Βάττη.

Οι OtherView.

Read More

And More