Ποια είναι η πιο στιλάτη τάση για όλη τη μέρα;

Πήραμε μια πρώτη μυρωδιά στην πασαρέλα της Stella McCartney όταν είδαμε oversized σακάκια να ξεπηδούν από τις βιντεοκασέτες των 80s και να συνδυάζονται με σορτσάκια σε camel τόνους! Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποιήσαμε κάτι που ξέραμε πάντα: ότι μόδα είναι να καταφέρνεις να συνδυάζεις αυτά που μέχρι χτες δεν θα τολμούσες να σκεφτείς μαζί. Σακάκι με μαγιό, Πουά με ρίγες…

Πριν από λίγο καιρό απογείωσε την τάση η Jessica Biel στο Βερολίνο φορώντας ένα παλ λεμονί κοστούμι του 3.1 Philip Lim συνδυασμένο με ένα Vince τοπ σε μαρινιέρα. Παρά το γεγονός ότι είναι η μόνη γυναίκα σε μια ταινία και συμπρωταγωνιστεί με άλλους 4 άνδρες δεν δίστασε να είναι η μόνη με κοστούμι. Εντυπωσιαστήκαμε από την επιλογή της να μην φορέσει τουαλέτα στην πρεμιέρα της (όπως συνηθίζεται) αλλά να εξελίξει το ανδρόγυνο look με ένα πολύ θηλυκό τρόπο. Ίσως στην αρχή το μάτι μας να αρνήθηκε να το δεχτεί αλλά στη συνέχεια ανοιγοκλείσαμε τα βλέφαρα από εντυπωσιασμό και την κατατάξαμε στις πιο στιλάτες εμφανίσεις του καλοκαιριού.


Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα είδαμε και την Rihanna να φοράει ένα oversized σακάκι από την καλοκαιρινή συλλογή της Stella McCartney και όταν το φοράει η συγκεκριμένη trend setter τότε πρόκειται για μια τάση που θα δούμε σε επανάληψη ξανά και ξανά! Η Riri συνδύασε το παλ ροζ σακάκι με ριγέ τοπ στο ίδιο χρώμα και καυτό ξεσκισμένο σορτσάκι! Θα προτιμούσα να είχε κόψει τα πολλά ξέφτια για να μην κρέμονται περισσότερο από το μήκος του σακακιού της.
Και οι δύο σταρ τολμούν να συνδυάσουν πουά ψηλοτάκουνα με ριγέ τοπ. Τυχαίο;


Το σακάκι βρισκόταν πάντα εκεί… δεν έφυγε ούτε στιγμή από τη γυναικεία γκαρνταρόμπα! Απλώς άλλαζε μήκη, χρώματα, υφάσματα, διάθεση. Ναι, πέρασε τις κρίσεις του, υπήρχαν στιγμές που δίσταζε να περπατήσει στην πασαρέλα αλλά βρισκόταν πάντα εκεί έχοντας υπογράψει συμφωνητικό συμμαχίας με την κομψότητα.

Φέτος επανήλθε με αέρα νικητή σε συνδυασμό με όλες σχεδόν τις τάσεις. Η DKNY προτείνει μπλε navy σακάκι (με ανασηκωμένα μανίκια φυσικά) και το συνδυάζει με ριγέ σορτσάκι και κοραλί πουκάμισο. Ο Tommy Hilfiger συνδυάζει ολόσωμο μαγιό με σακάκι σε λευκό και η Stella Mcartney με safari διάθεση σχεδιάζει ένα oversized σακάκι με λευκό σορτσάκι.

To σακάκι είναι το it κομμάτι της σεζόν, το must κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου και η μόδα σου δίνει το δικαίωμα να το φορέσεις με τα πάντα. Από σορτς μέχρι τζιν παντελόνι.

Read More

And More