Κλέλια Πανταζή: Μας συστήνει την κούκλα αδερφή της!

Την απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή στο Dancing with the stars και παρόλο που την έχουμε γνωρίσει ως Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, λίγα είναι αυτά που ξέρουμε για την Κλέλια Πανταζή. [Μάθαμε βέβαια περισσότερα για τα μυστικά διατροφής και γυμναστικής της μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στο TLIFE] Ένα από αυτά είναι ότι η 28χρονη αθλήτρια έχει μία αδερφή δύο χρόνια μικρότερη με την οποία μάλιστα μοιάζουν πάρα πολύ.

Η Άννυ είναι συναθλήτρια της Κλέλιας και ποζάρει μαζί με την αδερφή της για το περιοδικό OK! Ενώ μιλούν για το ίδιο γούστο που έχουν στους άντρες αλλά και τι προβλέπουν για τον νικητή του χορευτικού show του ANT1.

“Θαυμάζω πάρα πολύ την Άννυ, όχι μόνο επειδή κατάφερε να διακριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2003 στη Βουδαπέστη, στο ατομικό, πήρε την 8η θέση στο στεφάνι, κάτι που είναι τεράστια επιτυχία για μια Ελληνίδα, αλλά και γιατί από 12 ετών και για τρία χρόνια ζούσε ουσιαστικά μόνη της στη Θεσσαλονίκη για να μπορεί να προπονείται. Είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά της”, δήλωσε η Κλέλια στο περιοδικό.

“Δεν θα ξεχάσω το 2004, λίγο πριν πάω στο Ολυμπιακό Χωριό, που μου έκανε δώρο ένα αρκουδάκι και στην κάρτα έγραφε: “Να ξέρεις ότι είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια και ότι είσαι καλύτερη αθλήτρια από εμένα”. Μου έδωσε πολλή δύναμη. Αυτό που συνηθίζω να λέω είναι ότι όλα τα κορίτσια θα ήθελαν να την έχουν αδελφή τους. Οι μοναδικοί μας καβγάδες ήταν επειδή ήθελα να παίρνω τα παιχνίδια της. Μόνο για τις κούκλες έχουμε μαλώσει. Ήταν πολύ τακτική, πρόσεχε τις κούκλες της και δεν με άφηνε να πλησιάζω το κουκλόσπιτο της Barbie, γιατί φοβόταν ότι θα της το καταστρέψω. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω αδελφή μου την Κλέλια”, τόνισε η Άννυ.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More