Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες από τη σύλληψη του J. Bieber – Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση

Ελεύθερος με εγγύηση 2.500 δολαρίων αφέθηκε ο Justin Bieber, μετά τη χθεσινή σύλληψή του στο Μαϊάμι Μπιτς για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ο νεαρός σταρ συνελήφθη γιατί οδηγούσε επικίνδυνα μια νοικιασμένη Λαμποργκίνι με υπερβολική ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή και έκανε “κόντρες” με τον φίλο του, τραγουδιστή της R & B Χαλίλ Αμίρ Σαρίφ, ο οποίος οδηγούσε μια κόκκινη Φεράρι και επίσης συνελήφθη.

Οι ταχύτητες των δύο αυτοκινήτων υπολογίστηκαν στα 90-95 χιλιόμετρα ανά ώρα σε μια κατοικημένη ζώνη με όριο ταχύτητας τα 50 χιλιόμετρα ανά ώρα.
Το TMZ δημοσίευσε video από τη στιγμή της σύλληψης του Justin Bieber

Ο 19χρονος αστέρας της ποπ χρεώθηκε μια σειρά κατηγοριών όπως οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και άλλων ουσιών, υπερβολική ταχύτητα και αγωνιστική οδική συμπεριφορά, αντίσταση κατά τη σύλληψη του και οδήγηση με ληγμένη άδεια.
Αρχικά ο Μπίμπερ όταν φωτογραφήθηκε από την αστυνομία με την κόκκινη φόρμα των συλληφθέντων είχε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο του χωρίς να φαίνεται να ανησυχεί για τις κατηγορίες αλλά αργότερα, κατά της διάρκεια της δικαστικής ακρόασης για το αν θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση κινούνταν νευρικά μπρος και πίσω και γύριζε το κεφάλι του με εμφανές ανήσυχο βλέμμα.

Μετά την δικαστική απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 2.500 δολαρίων, ο Bieber έκανε θριαμβευτική έξοδο από το δικαστικό μέγαρο, χαμογελώντας και ανεβαίνοντας στην οροφή ενός αυτοκινήτου χαιρετώντας τους θαυμαστές του.

Είχε βγάλει τη στολή των φυλακών και φορούσε ένα φούτερ με κουκούλα και γυαλιά ηλίου. Ελεύθερος αφέθηκε και ο Χαλίλ με εγγύηση 1.000 δολάρια καθώς κατηγορείται μόνο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και πιθανώς άλλων ουσιών.

Ο Justin Bieber εδώ και πολλούς μήνες προκαλεί σάλο με τη συμπεριφορά τους είτε όταν ο φακός αιφνίδια τον “συνέλαβε” στη Βραζιλία με ιερόδουλες είτε όταν εκείνος ζωγράφισε γκραφίτι στους τείχους ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Read More

And More