Οι διακοπές του Γιάννη Πλούταρχου πριν γίνει για 5η φορά μπαμπάς!

Σε πελέγη ευτυχίας πλέει ο Γιάννης Πλούταρχος, αφού σε δυο μήνες θα γίνει για πέμπτη φορά μπαμπάς. Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής λίγο πριν τη γέννηση του παιδιού πήρε την αγαπημένη του Μαρία και τα τέσσερα παιδιά του και πήγε για μπάνια στις Λιβανάτες.

Ο Γιάννης Πλούταρχος που αποτελεί μια από τις καλύτερες λαϊκές ελληνικές φωνές, με 15 δισκογραφικές δουλειές στο δυναμικό του και με το τελευταίο του Cd να γίνεται 6 φορές πλατινένιο, περνά αυτό που λέμε μια πολύ καλή περίοδο. Ωστόσο, στην επαγγελματική του επιτυχία έρχεται να προστεθεί και η προσωπική ευτυχία. Και ο γνωστός τραγουδιστής είναι τρισευτυχισμένος στο πλευρό της αγαπημένης του συζύγου Μαρίας, η οποία περιμένει το πέμπτο παιδί τους.
Μάλιστα, όλοι μαζί βρέθηκαν στο εξοχικό τους σπίτι στις Λιβανάτες Φθιώτιδας για να κάνουν τις διακοπές τους. Η Μαρία Κακκοσαίου, παρόλο που η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά, κολύμπησε στη θάλασσα και απόλαυσε τον ήλιο στην παραλία. Όλη η οικογένεια έκανε βουτιές στα γαλανά νερά, έπαιξε και διασκέδασε πολύ.
Ακόμη, σύμφωνα με δημοσίευμα του “Hello!”, το ζευγάρι ξέκλεψε λίγο χρόνο και έκανε ένα ρομαντικό ταξιδάκι μέχρι την Ιταλία, για να περάσει λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές του Γιάννη Πλούταρχου με την οικογένειά του:

Φωτογραφίες από τα περιοδικά “Hello!” και “CIao”

Read More

And More