Τι λένε τα άστρα για Ελένη,Τατιάνα, Ζέτα και Ευγενία ! Θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα ή με αγκάθια η φετινή χρονιά ;

Ενας μήνας ίσως και κάτι λιγότερο μας χωρίζει απο την έναρξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς ,όσο αφορά κυρίως στο κομμάτι των εκπομπών, γιατί παραδοσιακά τα σήριαλ και γενικότερα τα προγράμματα του prime-time ανοίγουν αυλαία λιγάκι αργότερα, κάπου εκεί στα μέσα Οκτωβρίου.

Ετσι, σιγά-σιγά έχει αρχίσει ο τηλεοπτικός πυρετός να ανεβαίνει ! Σιγά-σιγά έχει αρχίσει ο πυρετός του ανταγωνισμού και της AGB βεβαίως-βεβαίως να χτυπάει κόκκινα ! Βλέπετε, η φετινή τηλεοπτική χρονιά προβλέπεται να είναι μία χρονιά για …γερά νεύρα. Μία χρονιά κατά την διάρκεια της οποίας όλα τα τηλεοπτικά αστέρια μας ,θα πρέπει να μας αποδείξουν πως πάνω απ ΄όλα ξέρουν να είναι …δυνατοί παίκτες και στα δύσκολα να μην κάνουν πίσω…

Εχει ,λοιπόν, ενδιαφέρον να δούμε τι λένε τα άστρα και η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη για τα τέσσερα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα αυτού του καλοκαιριού …Για τέσσερα πρόσωπα που είναι σίγουρο πως και όλο τον χειμώνα θα μας απασχολήσουν πολύ και θα κρατήσουν το ενδιαφέρον μας αμείωτο …

Ελένη Μενεγάκη :“Πέρασε μια δύσκολη χρονιά η οποία και θα συνεχιστεί. Βέβαια, μπαίνει ένα καινούργιο στοιχείο στη ζωή της από τέλη Ιανουαρίου και μετά που σημαίνει ότι θα κάνει νέα πράγματα, πρωτοπόρα. Θα σχετίζεται με τον εαυτό της και τις συνεργασίες της. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να έχει προβλήματα στις σχέσεις της και γενικά σε ότι κάνει. Είναι μία δύσκολη περίοδος στην οποία πρέπει να ανεβεί ο πήχης ψηλά. Παλιά ό,τι έκανε είχε επιτυχία ενώ πλέον χρειάζεται προσπάθεια, περισσότερη. Όσο για την προσωπική της ζωή, ισχύει το ίδιο αλλά μπορεί να κάνει κάποια κίνηση που θα επισημοποιήσει τη σχέση της. Είναι ένας άνθρωπος που δεν της αρέσει να κινείται χωρίς να υπάρχει το κομμάτι της νομιμότητας”.

Τατιάνα Στεφανίδου : “Κατά κάποιον τρόπο αλλάζουν οι συνεργασίες της γι’ αυτό θα ζοριστεί τα δύο επόμενα χρόνια. Θα πρέπει να κάνει περισσότερα πράγματα για να αποδείξει τον εαυτό της και θα υποχρεωθεί να κάνει συμβιβασμούς σε όλα τα επίπεδα για να επιβιώσει τα επόμενα δυο χρόνια. Μπορεί να χρειαστεί να πορευτεί με τη γραμμή του σταθμού και όχι με τα δικά της θέλω. Πρέπει να προσαρμοστεί”.

Ζέτα Μακρυπούλια : «Είναι η περισσότερο ανερχόμενη απ’ όλους. Μπορεί να κάνει και κάποια δική της εκπομπή και ειδικά από το Γενάρη και μετά θα κάνει πράγματα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι θα αποφασίσει να αλλάξει τελείως την προσωπική της ζωή και μπορεί μέχρι το τέλος του 2011 να φτάσει στο σημείο του γάμου».

Ευγενία Μανωλίδου : «To Master Chef
δεν θα της πηγαίνει τόσο όσο το Dancing with the stars το οποίο ήταν σα να ήταν ένα μ’ αυτήν. Της πήγαινε πολύ στην προσωπικότητα και την ψυχοσύνθεσή της. Ναι μεν μπορεί να είναι καλή μαγείρισσα και νοικοκυρά αλλά το ταλέντο της είναι στη μουσική και το χορό και στο επικοινωνιακό κομμάτι. Θα το κάνει καλά βέβαια γιατί όπως δείχνει και το ωροσκόπιό της είναι ένας άνθρωπος τελειομανής αλλά μπορεί να μην έχει την ίδια εύνοια όπως είχε πριν, την προηγούμενη χρονιά. Είναι καθαρά θέμα πλανητικό. Σαν άνθρωπος έχει πολλά ταλέντα και ότι κάνει το κάνει καλά, είναι συνεπής και προγραμματισμένη. Η τηλεόραση είναι ένας κύκλος για εκείνη και κάποια στιγμή θα την τραβήξει πίσω το μουσικό της έργο που είναι και η μεγάλη της αγάπη».

Πηγή : yupi.gr

Read More

And More