Η Ε. Παπαρίζου μιλάει για την έφοδο του ΣΔΟΕ στην συναυλία της!

Οι άνδρες του ΣΔΟΕ έκαναν πρόσφατα έφοδο στο συναυλιακό χώρο στο Ληξούρι όπου τραγουδούσε η Έλενα Παπαρίζου με τους Onirama. Η τραγουδίστρια μιλάει στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και εξηγεί πως η ίδια δεν έχει ”μπλεξίματα” με την εφορία.

Ποια είναι η γνώμη της για τους ελέγχους που γίνονται στους τραγουδιστές; ”Οι τραγουδιστές τραγουδάνε, οι εφοριακοί ελέγχουν και οι δημοσιογράφοι ερευνούν. Ο καθένας πρέπει να κάνει τη δουλειά του σωστά και τίμια. Κανένας δεν πρέπει να είναι υπεράνω του νόμου. Στο θέμα με το ΣΔΟΕ και τη συναυλία δεν θεωρώ ότι ήμουν πρωταγωνίστρια. Ουσιαστικά έμαθα κι εγώ και οι συνεργάτες μου τι ακριβώς είχε συμβεί από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, δηλώνει η γοητευτική Έλενα.

Για τις σχέσεις της με την εφορία λέει: ”Είμαι απολύτως εντάξει, ακόμα και στην τελευταία λεπτομέρεια”. Θεωρεί πως η ίδια δεν είχε καμία ευθύνη για το συμβάν με τα αθεώρητα εισιτήρια. ”Ο ρόλος μου δεν είναι να κάνω κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που εγώ αλλά και όλη η παραγωγή είμαστε απολύτως νόμιμοι και όλα αυτά είναι κανονισμένα από καιρό, ο στόχος μου είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στον κόσμο που έχει έρθει να μας δει”, τονίζει.

Η συναυλία των Παπαρίζου – Onirama δεν είναι η μόνη που μπήκε στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ. Ελέγχουν και τη συναυλία του Σάκη Ρουβά στην Κόρινθο. Ωστόσο ο ίδιος ο καλλιτέχνης δεν έχει καμία ανάμειξη.

Read More

And More